Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

206 caktim.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pejo 206 caktım etth sayin bana modifiyelei bakem =)

makul fiyatlarda olsun plss

egzoz jant fln[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex

Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past...
Mesaj tarihi:
ilk önce bi kn hava filtresi bide son susturucu bunu bi yap sonra jantlar.[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Mesaj tarihi:
hmm ii olur evet brz alismak sart cidden abso[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex

Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past...
Mesaj tarihi:
jant ne alsam bilen varmi ii bisey ?

fiyati da ne kadar lara filan patlar[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex

Mesaj tarihi:
ne yaparsan yap sunu unutma araba ıyı kacabılır ama durdurmayıda dusunuceksın.206 yı bılmem ama 106 lar durmuyor abı 100 u gecınde araba durmuyor...[signature][hline]Yalnız gezerim yollarda,arkama hiç bakmam
Tek tabanca derler bana
Kimseyle konuşmam...
Mesaj tarihi:
ya zaten onu bildigimden 206 aldim bende 106 gtı almayi düsünüyodum ama olnlar ucan tabut bence[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex

Mesaj tarihi:
makul ve super charger ? iyi cekiski =)[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor.
sende şansını deneyebilirsin...

Günbatımı Diyarı

Gözlerim ateşte donmuş bir süre yoktum ortalarda beni gören herkes beni ben zannetmiş merkez napıyım bana yardım et Allah.
İlk nefesimde ben senin,son nefesinde sen benim kollarımda şimdi ise güneşim, ayım, meleğim, yıldızım ...

ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...
Mesaj tarihi:
oz un kopyalari var makul istiyorsan heh gaziosmanpasa da bulabilirsin[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor.

Günbatımı Diyarı

Gözlerim ateşte donmuş bir süre yoktum ortalarda beni gören herkes beni ben zannetmiş merkez napıyım bana yardım et Allah.
İlk nefesimde ben senin,son nefesinde sen benim kollarımda şimdi ise güneşim, ayım, meleğim, yıldızım ...

Mesaj tarihi:
Oz veya maslak da turing var daha doğrusu sanaide onun orda brigstone var ordada ENKİE satıolar onlarda güzel ama favorim bu ileri giderken gerie gidiomuş gibi gösteren jantlar var bence onlarda al[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

Uzaylıda olsa,insan insandır...
Mesaj tarihi:
hehe bide altina multicolor neon takacaksin tamam kerane gibi olacak sonra :-p[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor.

Günbatımı Diyarı

Mesaj tarihi:
tak nos bitsin olay 5 ay sonrada motoru değiştirirsin :D zahaha[signature][hline]Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız,
İpin en sağlam yeri artık bu düğümdür.
Ama ipe her dokunuşunuzda, canınızı acıtan tek nokta,
Yine o düğümdür...
Mesaj tarihi:
ben bi kopyasina bakarim fiyatlari cok ucuksa =)[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex

• Yeni Oluştur...