Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 pejo 206 caktım etth sayin bana modifiyelei bakem =) makul fiyatlarda olsun plss egzoz jant fln[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past...
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ilk önce bi kn hava filtresi bide son susturucu bunu bi yap sonra jantlar.[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Bide Super Charger :)[signature][hline]..:: Respect ::..
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Kingdragon hava filtresi remus egzos soora 16 veya 17 jant filan ... :D[signature][hline]Resistance is futile
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Önce yeni arabana alış, huyunu suyunu öğren ondan sonra modifiye kolay.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 hmm ii olur evet brz alismak sart cidden abso[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past...
Thealon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Yok abi sen dinleme onları önce jant koy önce.Jant her zaman arabayı gösterir ;)[signature][hline]No Women No Cry !!!
Thealon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Pardon bu arada hayırlı olsun..[signature][hline]No Women No Cry !!!
Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 jant ne alsam bilen varmi ii bisey ? fiyati da ne kadar lara filan patlar[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past...
d3nniS Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 ne yaparsan yap sunu unutma araba ıyı kacabılır ama durdurmayıda dusunuceksın.206 yı bılmem ama 106 lar durmuyor abı 100 u gecınde araba durmuyor...[signature][hline]Yalnız gezerim yollarda,arkama hiç bakmam Tek tabanca derler bana Kimseyle konuşmam...
Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 ya zaten onu bildigimden 206 aldim bende 106 gtı almayi düsünüyodum ama olnlar ucan tabut bence[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past...
Thealon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Jant Stilato bakabilirsin....Tavsiyem[signature][hline]No Women No Cry !!!
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 makul ve super charger ? iyi cekiski =)[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı Gözlerim ateşte donmuş bir süre yoktum ortalarda beni gören herkes beni ben zannetmiş merkez napıyım bana yardım et Allah. İlk nefesimde ben senin,son nefesinde sen benim kollarımda şimdi ise güneşim, ayım, meleğim, yıldızım ... ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 oz un kopyalari var makul istiyorsan heh gaziosmanpasa da bulabilirsin[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı Gözlerim ateşte donmuş bir süre yoktum ortalarda beni gören herkes beni ben zannetmiş merkez napıyım bana yardım et Allah. İlk nefesimde ben senin,son nefesinde sen benim kollarımda şimdi ise güneşim, ayım, meleğim, yıldızım ... ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...
Thealon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Oz almanı isterim ama fiyatları uçuk...[signature][hline]No Women No Cry !!!
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Oz veya maslak da turing var daha doğrusu sanaide onun orda brigstone var ordada ENKİE satıolar onlarda güzel ama favorim bu ileri giderken gerie gidiomuş gibi gösteren jantlar var bence onlarda al[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır...
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 hehe bide altina multicolor neon takacaksin tamam kerane gibi olacak sonra :-p[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı Gözlerim ateşte donmuş bir süre yoktum ortalarda beni gören herkes beni ben zannetmiş merkez napıyım bana yardım et Allah. İlk nefesimde ben senin,son nefesinde sen benim kollarımda şimdi ise güneşim, ayım, meleğim, yıldızım ... ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 tak nos bitsin olay 5 ay sonrada motoru değiştirirsin :D zahaha[signature][hline]Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız, İpin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda, canınızı acıtan tek nokta, Yine o düğümdür...
Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 ben bi kopyasina bakarim fiyatlari cok ucuksa =)[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past...
Öne çıkan mesajlar