Cacik Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 şimdi, default gateway olan bir makinam var yani private dan public'e geçerken bu bilgisayar üzerinden geçiyor veriler. bu bilgisayara herhangi bir program yükleyip, üzerinden geçen verileri değerlendirme, decrypt etme şansım varmıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Sordugun isleme sniffing deniyor. Yapabilirsin zira takip edilen data'yi kolayca ayiklamak, kim ne gondermis bakmak kolay is degil. SSL ustunden encrypt edilmisse hic hic degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 win ve unix sistemler için ayrı ayrı önerebileceğin programlar varmı bu iş için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Wireshark'a bakabilirsin her iki platform icin de fakat is programdan cok network bilgisine bakiyor. Daha oyle ezbere filtre yazip istedigini alan elemana denk gelemedim ben. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Win üzerinde ise MS Threat Management Gateway var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 MS TMG'nin söylenenle alakası yok. Firewall/Proxy olan bir yazılım o. Filtreleme ya da analiz gibi tantanası yok onun. Wireshark bu konuda en güzeli ama akan veriyi okumak için olayı bilmen gerekiyor. edit: Filtreleme derken akan trafiği filtreleyip sadece şu tip trafiği göster gibi bir seçenek yok demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar