Cute_X Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Acil durumdan dolayı Mx 500 mouse ve func mouse pad satıyorum 2 side 1 aylık eşyalar temizdir + kutusuda yanında. Mx500:110milyon. Func:40 milyondur. Daoc box Eu:50 milyon (İçinde 28 paladin İtemlar ve para durumu iyidir) (yer istanbul olursa iyi olur ) İlgilenenler özel msg ata bilirler.[hline]the... the only... the only one... the only one that... the only one that rules... the only one that rules your... the only one that rules your ass... the only one that rules your ass is... [Bu mesaj Cute_X tarafından 15 August 2003 20:10 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Cute_X tarafından 15 August 2003 20:14 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Cute_X tarafından 15 August 2003 20:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 func a 25milyon veririm satamazsan[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 infeq hastayım senın fıyat degerlendırmene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 40 milyon cok iyi fiyat vermis..daha fazla dusurecegini sanmiyorum ben ikisini 3 ay once 250 milyona (skatez dahil) aldim. [Bu mesaj MeSh tarafından 29 August 2003 17:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 sen naaptin ya? o mouseu yurt disindan getirsen 100m funcla beraber getirsen shipping beraber 75 e falan gelir? huhuuuu ayak ustu kaziklamislar seni, galiba sende ncs kazigi yienlerdensin.. neyse gecmis olsun bak biz arkadasa aliyoruza Items to Buy Now Merchant Product Title Quantity Shipping Method (What is this?) Total Final Price in US Dollars Total Final Price in LIRAS* Logitech MX500 Optical Mouse Standard Expedited $78.01 Liras 109,026,776.00 Save For Later | Delete Your Estimated Delivery Date is Sep 9, 2003 through Sep 14, 2003 Did you make any changes above? Click here: US Dollars LIRAS* Guaranteed Total: $78.01 Liras 109,026,776.00[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 250 Milyon mu ?? !!! Beyler kafayı mı yediniz ? Bunlar çok çok aşmış ekipmanlar, mühendislik harikaları olduğu flm için mi bu kadar pahalı sanıyosunuz ? Distribütör olmadığı için Türkiye'ye "fahiş" fiyatlara getiren bir firma sayesinde milletimiz kazıklanıyor. Yurt dışında Mi3.0 ile Mx500 hemen hemen aynı fiyat. Gidin Ms alın.Pahalı diye ii olmak zorunda değil. Paranıza yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Normal fiyati 40$ mouse 5$ skatez 20$ func... Yurt disindan getirsen (o zaman euro ve dolar ucuktu.. ne kadar hatirlamiyorum) shipping parasi ile baya bi ucuk fiyata geliyordu, 100 milyon falanda degildi sallamayalim simdi.Ayrica 250 degil fatura 211 milyonmus baktim simdi.65euro+kdv mouse 10euro; skatez 40euro; func(bunlar kdv dahil).Yurt disindan kesinlikle daha ucuza gelmiyor..Arti olarak gumrukle ugrasman ve gumruktede para bayilman gerekebiliyor.Ha benim kanka yurt disinda,gelirken alir dersen onu bilemem. Not:Ms'le ayni degil,ms 10-15 $ arasi,mx500 40$(en azindan ben aldigimda oyleydi.) Ayrica Turkiye'ye cok pahali geldigini biliyorum ben bekleseydim kuzen amerika'dan gelirken alacakti.Ama 6 ay beklemek istemedim. [Bu mesaj MeSh tarafından 31 August 2003 05:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 ben izmirden kaçak mx500 90milyona aldım mx500 kalmadı ama 300 vardı 50milyondu sanırım (alsancak reci's yanı bilgisayarcı)[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 mesh nolur sunnlar git yap douwantit.com a gir client i cek sonrada amazon.com dan girip mx500 ekle cartina farkli bir deger mi cikiyo bakalim?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karate_Chop Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 mx500 ve mx700 ms mouselara uçan kafa atar ve double sided lightsaber spin yapar, logitechin yeni seri mouselarının optik okuyucuları kafam kadar çok daha hassas ve iyiler, daha sağlamlar microsftun boyası çıkıyo bide ter eritiyo[hline]Chibi Maymunlar Dünyayı Ele Geçirecek ve muzlar tükendiğinde bizi(!) yiyecekler, yani sizi, ben de onlardanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 skatez'e para ödemek nedir ya? mx500 alıp altına skatez koymak lüks ötesi. psikolojik olarak etkiler en fazla =P[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 mx 510 + fUnc satan var mı hala?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 edit : oha cevap yazmıştım bi baktım 2003'ün konusu ahaha [Bu mesaj sanerixx tarafından 21 Ekim 2004 12:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 70 mılyona satarim mx 500 ilgilenen varsa pm atsin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 ozel mesaj atttim sana cevaplarsan sevinirim.[signature][hline]inanilmaz olana inan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 DAOC box ta neler var?[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK GayZerker..(RIP) Kanki the GAY DR00D.. Ariakan the UbaAAHR BM.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Durlag neden atladin abi :)[signature][hline]inanilmaz olana inan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 alıcam olm alla ala[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK GayZerker..(RIP) Kanki the GAY DR00D.. Ariakan the UbaAAHR BM.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schutzstaffel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 mx510 1 hafta oncesine kadar 120-140mil. civariydi. sonucta 1 ay da kullanmis olsan 2.ele girdiginden 110mil. mx500 icin buyuk fiyat.[signature][hline]aka swrsnq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Durlag sen alabilirsin eger arkadas saticaksa Daoc box'i ben hallettim isimi :p[signature][hline]inanilmaz olana inan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar