di Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Abi fare var bi tane yatagin altinda. Bekliyorum siktir olup gitsin diye cikmiyor hayvan oglu hayvan. Hani tamam hakli tirsmakta, benim kadar bir tip bana da oyle terlik firlatsa ben de tirsarim da ben de hakliyim arkadasim. Fare dedigin mutfakta neyim takilir, ne isi var yatak odasinda ? Hayir bi de zerre umrumda olmadan uyuyordum ne guzel ben. Beni de tribe soktular gece gece. Hayvanin etrafinda dort donuyorlar ha cikti cikacak diye, korkudan tepemize cikacak o olacak.
sadman Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 yatağa tırmanamaz yorganın ucu yere değmediği müddetce..
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 ben farenin zeki, çevik ve ahlaklısını severim.
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Hiçbiriniz de, eger fareyle hep karşılaşıyorsan (kisacasi mahalle faresi, gittigin mekanin faresi vs.)bir kere yemek ver, omur boyu kulun olur dememis. Ne adamlarsiniz ya.
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Gouda koyun yatağın başına, dansederek çıkar.
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 direk gidiyorsun fare kapanı alıyorsun öldüren değil süründüren cinsten kokusu sayesinde fareleri çekiyor fare buna dokunduğunda yapışıp kalıyor uyandığında bi bakıyorsun canlı bir faren var sonra ister kutu al besle ister sokağa at yem olsun kedi köğege
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 yatağın altında kafasına sprey sık.. çıkınca bıçakla onu mike.
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 çok hızlılar len sprey sıkınca mallaşırda o bıçak işe her babayiğidin harcı değil swordmaster falan olması lazım
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Admin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 benim kediyi gondereyim bi gunluk. ucret olarak 1 paket sheba ya da gourmet versen yeter.
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 copry said: Ona küçük küçük kulakçıklar yap. ona küçük dolgucuklar yap
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 di said: Abi fare var bi tane yatagin altinda. Bekliyorum siktir olup gitsin diye cikmiyor hayvan oglu hayvan. velkam tu dı yuroplar.
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 hem üfler hem kemirir ruhun duymazzzzzzzzzzzzzzz
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 valla gece ağzının üstüne oturup burnuna üfleye üfleye uyuşturur sonra da ufak ufak kemirir burnunu da kulağını da, uyarmadı deme lol
Pewpew Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 fareden korkmak ahmakliktir ama bile bile fareye bulasmak daha büyük ahmakliktir
Seele Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 NeoStyle said: hem üfler hem kemirir ruhun duymazzzzzzzzzzzzzzz yalan abi su ben hic görmedim böyle bisi.
Öne çıkan mesajlar