jacabo Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 aksam aksam gecen sene profilo avm nin yarismasina katildigimi hatirladim, lan dur bi bakiyim dedim. anasayfada MINI kazanan tahlili de ismimi gordum ellerim ayaklarim titremeye basladi, ama emin olamiyordum, olsun lan iste kazanmisim hobarey modundayken, arayayim dedim. aradim boyle boyleymis dedim. dediler o aldi arabayi. Bi .bnelik olmasin modunda evi talan ettim, cidden ayni tarihler de ben mercedes cekilisine girmisim. sokucam ama istanbulda ayni isimde nasil olur ya, s.kimsonik bi soyadim var zaten. sanirim kendi kendime yapabilecegim en buyuk saka oldu. 2 dk yasadigim mutlulukla kaldim :/ duzgun kuramadim cumleleri anlayin ama iste
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 aynı isim nası oluyo ya senin mini'yi iç etmiş olmasınlar bak..
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 adeta bir olmuş bu arada adam senin arabayı almıştır belki itiraz et :p
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 şimdi baktım da, asil ve yedek talihli olayı var.. belki de yedek eleman almıştır senin yerine
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 yok benim ki baska cekilismis ya mercedes le mini farkli. ama yedek degil adimi soyledi o aldi arabayi dedi kari
Öne çıkan mesajlar