MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 ya arkadaşlar samsung smart led aldım. 40D5500, fakat çıldırıcam sol üstte zırt pırt çıkan SMARTTV logosundan kurtulamıyorum. var mı bir yolu bunu kapatmanın? bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 hala store demo'da çalıştırıyor olmayasın? :D home use falan gibi bir mod olması lazım bu moda alman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 öyle bir ayar arandım ama yok=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 galiba kapatabildim. menü tuşuna 15 sn basılı tutmak lazımmış. herhangi bir ayar, ya da kullanma kılavuzuna birşey yazmayan samsunga thanks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar