Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 canım sıkkın pek istemiyom yayın fln yapmak zaten nese[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 lol gay bath=)[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 oha oha ben böle bi$i görmedim karde$im gripine duman özentisi dedin ya dayna bence müzikle ilgili bütün $eylerden elini etegini (!) çek sen bronxmu$ maçı satmı$mı$ allah allaah teknik direktör gibi dikildin ba$ıma.giderim içerim karde$im ne zaman satmı$ım maçı yalan dolan haberlerle kandırmasana pati halkını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 ahaha=) bath dynanın yayın bitene kadar çekiceğin var=) süper şarkılar da yollamaya başladı sana=)[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 hahhaha $arkıya bak olm kim uyduruyo böle yalan dolanları maçı satmı$ falan o gün zaten bütün patilere köpürüodum.boku bokuna okulda iki saat fazladan bekledim,e$ya götürdüm kimse maç hakkında bi$ey yazmadı.eve gttim bi baktım iptal olmu$ bile. griz saat 10da aramı$ maç var dio saat 12'de kar$ıda.. oldu leventten çıkıcam saat 12-1 macına kar$ıya geçicem.eve dönü$ falan dü$ünen yok tabi.hadi pati maçı olsa tamam da..pati maçı bile diildi o resmi açıklama budur karde$im hala sattın mattın diyen varsa basın organını(!) kullanmadan anlatsın derdini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 hehe lol şarkıyı hep dyna sölese daha bi eğlenirdik=)[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Bülent ablamız yokmu dyna? cover isteriz.. tarjadan iyi söyler o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 zaman geçiriyosan kayıdı yapana kadar bi opeth - benighted çalarmısın? edit:okunuşu binaytıd saol bu arada.. dj yarışması yaparlarsa oyum sana :D [Bu mesaj LethE tarafından 22 Ekim 2004 00:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 2 tane daha calıp cıkacam bugun pek havamda deildim zaten :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 evet kalitesiz müzik yayınından sonra sonunda yayını aldım ele =) istekler icin link vere vere bi hal oldum.wj'ler topicinde var liste.. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Deep purple burn alsak yoksa daha sakin mi gidiyoruz?[signature][hline]Hangi cüce erkek, hangisi kadın anlamıyorlarmış.... Sanki kendi kadınlarını anlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 $imdilik biraz sakin sakin gidelim sonra hızlanırız yava$tan.. yalnız burn yok malesef.. ba$ka bi istek alalım yalnız cok sert olmasın mümkünse =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 O zaman doors- people are strange veya doors- riders on the storm biraz daha azgın ama varsa led zeppelin Bonzo's montreux[signature][hline]Hangi cüce erkek, hangisi kadın anlamıyorlarmış.... Sanki kendi kadınlarını anlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 people are strange geldi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Saol =)[signature][hline]Hangi cüce erkek, hangisi kadın anlamıyorlarmış.... Sanki kendi kadınlarını anlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar