DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 merak ettim koca paticik'te benden başka oyun oynamayan var mı..? sevmediğimden değil aslında. fakir ama gururlu genç modunda olacak biraz ama ilkokul 3'den beri falan bilgisayar kullanmama rağmen bilgisayarlarım hep dandikti.O yüzden herkesin bayılarak oynadığı oyunları hiç oynayamazdım.Mesela herkes need for speed'i konuşurken ben volfield oynardım.Ya da fifa96 muhabbetleri dönerken ben pacman falan oynuyo olurdum.O yüzdendir ki yıllar sonra orta kalite sayılabilecek bir pc'ye sahip olmama rağmen ısınamadım bi türlü oyunlara.Arkadaşlarımda bayılarak oynadığım oyunları (mesela gta III ) almaya korktum hep çalışmaz para boşa gider diye. benim gibi oyunlarla alakası olmayan var mı die merak ettim..?[hline]get bored.. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Bende eskiden oyunları çalıştıramıyordum. Şu anda ağzımın suları akarak izlediğim oyunları oynuyorum ama hiç zewk alamıyorum. Kadıramayan bilgisayarda Project Nomads oynamıştım baya güzeldi şimdi yüklü ama hiç zewki yok.[hline]Geri döndüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Yok[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 bırak zaten oynama en güzeli bi yerdensonra psikolıjiyi bozuyo ...[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 eskiler en güzeliydi be abi... Volfied olmasaydı, pac man olmasaydı, wolfenstein olmasaydı, GTA3 de Half-Life da olmaz dı[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Ben varım ama sadece 1 oyun oynuyorum :) UO.Pc 7 yıldır 166mmx.[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Volfield deil Volfied bi kerem o, ve o oyun biglsiayarinda varsa baska hic bi seye ihtiyacin yok :)[hline]In me forever and ever and ever forever, Wanderlust! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Bende pek oyun oynamıyorum. ulan aliyim oyniyim diye yelteniyorum vice city e kaç defadir ondan sonra aman abi bosver simdi bilg çaliştirmaz bayilmayalim 5 milyon diyorum.[hline]Erive Dedayken Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 ben de hiç oyniyamiyorum. :) enter the matrix falan hehey hiçbiri çalışmaz bende. doom 3 demosu 2 fps falandı. jedi knight falan zar zor en kötü kalitede çalışıyo. o da kasarak. tek değilsin sonuç olarak. trip'e gidiyodum bi ara oyun oynamak için. :P[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 millet pentium'a geçerken 286'mda prince of persia ve commander keen oynardım sora benimde bi p133 üm oldu ama onada 7 sene mahkum kaldım 2 senedir eski oyunları dönüp dönüp oynuodum. geçen yaz bi bilgisayar aldım sanırım 7 senem daha bu bilg. la geçicek... o yüzden ben noolursa olsun alıp oynuorum... olmasada arkadaşlarımdan otlanıom:P[hline]nomad13 24.05.2003 22:51 de t.A.t.U için demişki lan opusmedı bunnar ! m@dm@n23 (11:11 PM) : benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar