interperez Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 çok güzel para kasıyorum bende ama geriye hiç bi şey için vakit kalmıyor.bide şu evlilik mevzu enteresan ya.Bi insana 54865132 yıl nasıl tahammül ediceksin.Onu geç bi gün sevdiğim insanı yarın sevemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Arkadaşlarım arada işten çıkıyor o kadar çok geniş arkadaş çevrem var ki illa birileri müsait oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 benim çevrem şakirt. sıkıntı olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Bi düşündüm de kalmamış be şakirt arkadaşım. Yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 sohbetsiz hayat geçmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 is yok, maas yok, arkadas cok, dert var, derman cok ow yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 barnacle said: sohbetsiz hayat geçmez Geçiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 her sey vakitlice guzel. Yasadigu andan hosnut olmayan her insan gecmisi ozler hayatinin hangi doneminde olursa olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 bırakın gezip tozmayı, animedir, dizidir vs.. izlemeye vaktim olmuyor. iki gündür game of thornes un yeni bölümünü seyredecem göya 1 saate yorgunluktan sızarım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar