Tremour77 Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Merhaba arkadaşlar.2000-2500 liraya bir laptop almayı planlıyorum.Araştırma yaparken MSI firmasının http://www.pcdepo.com/msi-ge620dx-i7-notebook-urun7301.html şöyle bir ürünüyle karşılaştım.Fiyat performans olarak çok iyi gibi duruyor.Ama merak ettiğim konu şu;Msi laptoplarında ısınma,kolay arza yapma,veri iletim yolu durumları nasıldır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 msi laptop bence olmaz dell veya toshiba seç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Bundan iki sene öncesine kadar kendim de denemiştim ve çoğu arkadaşıma tavsiye de etmiştim. Fiyat/Performans oranı çok iyiydi. Son iki senedir MSI fazla getirilmediğinden fazla da inceleyemedim. Bir değişiklik olup olmadığını bilmiyorum ama anakartının hala performanslı olduğuna da eminim. Tek sıkıntısı fanı tozlanmışsa yaşarsın. Onu da arada temizle ya da temizlet bir zahmet. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Birşey daha sorayım.Bu i5 laptoplar ve i7 laptoplar arasında baya bir fiyat farkı oluyor.Sizce performans artışı bu fiyat farkına değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 MSI hiçte fena ürünler yapmıyor aslında, öyle casper-acer-hp falan gibi değil. Bende kaç senelik PR-200 diye ödüllü bir modeli var gayet güzel ısınmasız çalışıyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Birkaç laptop modeli arasında kaldım aslında ama bu MSIdakinde Full HD var.Diğerlerinde Led falan var.Bu ikisinin kalitesi çok farkeder mi diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Full hd 15,6 monitörlü bir laptop içerisinde, karınca seviyesinde yazıların varlığını sağlıyor benden söylemesi. İnternetde gezinirken %140 zoom olarak ayarladım anca güzel gözüküyor :D full hd sayesinde 1920x1080 çözünürlük yapabiliyosun laptopda. diğer laptoplar genelde 1440 filandur. birde şunu önerip kaçayım ben http://www.monsternotebook.com.tr/QAL51-GT650M-MONSTER®-Q61QAL511.html?srt=UP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 toshiba yönetir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 MSI'la benim de hic problemim olmadi simdiye kadar ama monster'lar icin isiniyor muabbeti vardi bir ara, o noldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 1 sene oldu monster alalı ben en ufak bir fan problemim olmadı daha. zaten dizaynı filan havadar yapılmış. çok çok nadir olarak bazen oyunda aşırı üflemeye başlıyo sonra gene normal devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 MSI ın özellikle oyunculara yönelik tasarladığı ürünler baya başarılı oluyor. diğer ürünleri de iyi gerçi ama tr sınırlarında satan çok yer yok gariptir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Açıkcası benim oyunla falan çok işim yok.Daha çok tasarım ve müzik programlarıyla uğraşıcam.2000 lira civarında bütçem var.Biraz araştırınca fiyat performans olarak üstün buldum bu aleti. http://www.pcdepo.com/msi-ge620dx-i7-notebook-urun7301.html 1-2 Lenovo da var düşündüğüm tam karar veremedim. O da şu:http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-324807-y570-core-i7-2670qm-220ghz-8gb-ddr3-750gb+64ssd-156-dvdrw-2gb-gt555m-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=59017 Sizce ne almalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 MSI bence. Cozunurlugu de daha yuksekmis onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 msi daha iyi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 15 inch ekranda o cozunurluk uzer adami. Tek sikintisi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Ben mobilligi dolayisiyla laptop'i 13-15 alip evde 21inch'e baglamayi tercih ediyorum o yuzden o cozunurluk benim isime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 cozunurluk ekran karti ile alakali. guclu ekran akrti olup 15 inchde dusuk cozunurluklu laptoplar var. 15 de 1600 gosterip 24 inch harici monitorde 1920 cozunurluk sunarlar sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Biliyorum suan da oyle kullaniyorum ama ekran kartimi oyle tercih ederdim yeniden alsam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 ha ben 15 inchde o kadar yuksek cozunurluk veren bir laptop gozleri uzer bazinda demistim onceki sayfadaki yorumumda. cok kucuk kalir hersey cunku, o laptop 15 inchde native olarak 1920x1080 veriyor, native harici de kullaninca hersey bugulu gorunuyor , berbat oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 i5 ve i7 arasında öyle inanılmaz büyük bir fark var mı?Bide bildiğim kadarıyla laptoplarda işlemciler değişebilen elemanlar değil mi?Ekran kartı sabit kalıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 MSI'da full hd olması iyi ama o ekran kartıyla 1920 çözünürlükte pek iyi performans alamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 alıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar