Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 O site süper o ayrı da, Lost Vikings tanıtımı yapmazsam bilmeyenlere, vicdan azabı çekerim. Girin demoyu oynayın mutlaka, tek bölüm ama süfer oyun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gordon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 yaw bişe dicem windows 98 de çalıştırmak daha kolay dimi dos oyunlarını yani dos a girsem ordan açsam olur dimi eger öyleyse ben siliym xp yi?!? çünkü yıllar önceki oyunları oynamak istiyorum ama bu xp oynatmıyo.. neden şöyle herşeyi çalıştıran bi version yapmazlar ki sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 zedcim bu sana lost vikings[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 süper, bu arada lost vikings in GBA için bi remake i vardır blizzard tarafından yapılan o da süperdir, gba emülatörü ile pc de oynanabilir tavsiye ederim.[signature][hline]Şuutoooo !!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 zed bu arada rastgelirsen quest for glory 2 istirham edicem. ha ayrıca şu yeni avatarına alışamadım.[signature][hline]fabrikasyonize olmak belirli sure formatlarina uymak gibi bircok seyin topluca olmasi tarafindan ortaya koyulan bir standardizasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Bu oyunlar nerdeyse tüm yeni oyunlardan daha çok eğlendiriyor beni. Zed'e Abandonware ile ilgili bir Title verilmeli artık.[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 şimdikilerde yapaylık ve kendini tekrar o kadar abarttı ki yüklemeden sıkılıyorsun oyundan.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Ya bir oyun arıyorum, Amiga oyunu. Resimli, Türkçe Text Adventure, hem de Asterix! Belki oynayan vardır, oyuna Asterix'in evinde başlıyordunuz (Tabii ki Asterix'siniz) Oturma odası gibi bir yerdeydiniz. Bir masa vardı, üzerinde de kızarmış bir domuz. Gidilecek yönleri veriyordu. (Kuzey, Batı, Yukarı) "Emriniz?" diyordu. "Domuzu ye." derdik. "Domuzu yedim, karnım doydu. Emriniz?" derdi. Ben de yukarı derdim, merdivenin tahtaları çürükmüş, düşer ölürdü. Batı derdim, yine ölürdü (sebebini unuttum eheh) Kuzey diyip kapıdan çıkardık. Şefin evinden kılıç alırdık. Hopdediks'in evine gidip onu uyandırıp yanımıza katardık. Nerdeyse hiç ilerleyememiştim, yıllaar yıllaaaar önce oynamıştım. Bu oyunu bulun bana nooolur yaaa!![signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 ya abandon diyince akla Legacy of Kain: Blood Omen Dragonlance üçlemesi (.... of Krynn dır bütün oyunların ismi) Wasteland Daggerfall Crusader No Remorse Ultima 8 Pagan X-Men 2 Fall of the Mutants geliyor. hepsi underdogs ta var. tabi bir de punisher arcade oyunu var ama o yok hiçbiryerde (öhee bende emülatörüyle birlikte vardı cdde ama cd kayıp!!!) bu arada xp de dos oyunlarını çalıştırmak için DOSBox diye emülatör var daha önce çalışmayan bütün abandonware'ları çatır çatır çalıştırdı. Level 3-4 aydır veriyor cdsinde kazaada falan da vardır[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill... [Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 09 Temmuz 2004 15:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 crusader abandonware degil artik nittin sen oyle.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 nooldu bilmiyorum da wasteland i baştan yapıolardı, resimleri değiştirerek.yine 16 renk ama daha kalite grafiklerle.. patlamıştır kesin.[signature][hline]Şuutoooo !!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 said: Infernal_Reborn, 09 Temmuz 2004 15:57 tarihinde demiş ki: Crusader No RemorseCrusader No Regret değil miydi o? Hala evde duruyor, şimdi baktım, No Regret diyor. Aynı oyun değil mi bu? Kırmızı Stormtrooper kılıklı bir robotumuz vardı, pek hatırlamıyorum konusunu falan. Oyundan çıkarken de "No mercy, no remorse, no regret." diye çıkıyordu. (No mercy ve No regret kesin de remorse'u hatırlamıyorum.) Soruyorum, çünkü bir iki yerde daha No Remorse diye geçiyordu, acaba aynı oyun mu?[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. [Bu mesaj Eraq tarafından 10 Temmuz 2004 01:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Onu bunu bilmem ben micro machines i oynayacam[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Betrayal at Krondor u arıyorum ben ya[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 said: Eraq, 10 Temmuz 2004 01:49 tarihinde demiş ki: Crusader No Regret değil miydi o? Hala evde duruyor, şimdi baktım, No Regret diyor. Aynı oyun değil mi bu? Kırmızı Stormtrooper kılıklı bir robotumuz vardı, pek hatırlamıyorum konusunu falan. Oyundan çıkarken de "No mercy, no remorse, no regret." diye çıkıyordu. Soruyorum, çünkü bir iki yerde daha No Remorse diye geçiyordu, acaba aynı oyun mu? Oyunun birincisi No Remorse, ikincisi No Regret. yanlış yok yani ikisi de doğru. edit: pardon fizban da söylemiş önce ama görmemiştim.. Ramses, Betrayal at Krondor da underdogs'ta olması lazım ben indirmiştim 80 mb civarı bişey.[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill... [Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 10 Temmuz 2004 15:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 said: Eraq, 09 Temmuz 2004 15:27 tarihinde demiş ki: Ya bir oyun arıyorum, Amiga oyunu. Resimli, Türkçe Text Adventure, hem de Asterix! Belki oynayan vardır, oyuna Asterix'in evinde başlıyordunuz (Tabii ki Asterix'siniz) Oturma odası gibi bir yerdeydiniz. Bir masa vardı, üzerinde de kızarmış bir domuz. Gidilecek yönleri veriyordu. (Kuzey, Batı, Yukarı) "Emriniz?" diyordu. "Domuzu ye." derdik. "Domuzu yedim, karnım doydu. Emriniz?" derdi. Ben de yukarı derdim, merdivenin tahtaları çürükmüş, düşer ölürdü. Batı derdim, yine ölürdü (sebebini unuttum eheh) Kuzey diyip kapıdan çıkardık. Şefin evinden kılıç alırdık. Hopdediks'in evine gidip onu uyandırıp yanımıza katardık. Nerdeyse hiç ilerleyememiştim, yıllaar yıllaaaar önce oynamıştım. Bu oyunu bulun bana nooolur yaaa!! Ben bu oyunu şimdi hatırladım, bende de vardı amigada. Bu arada elimde amiga zamanında kalama oyun çubukları mevcut, kullanılabilirler hala 2 - 3 tane isteyene yollayayım.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarantababu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 fifa94 süper di Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 time incredible machine???[signature][hline] * i am the spinach that sticks in your teeth * i am the weedwhacker in the garden of evil * i am the wrong number that wakes you at 3:00 a.m. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: RamsesII, 10 Temmuz 2004 13:23 tarihinde demiş ki: Betrayal at Krondor u arıyorum ben ya betreyal at krondor[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 madtv2 yi denedim, ondada almanca şöyle bi hata veriyor: "madTV2-CDRom nicht gefunden! sanırım cd takılı diil falan diyor hehe nasıl halledicez bunu ayrıca pizza tycoonu oynamış birisi bi anlatabilirmi nasıl oynanıyor o oyun bi halt anlamadım : dükkan kiralamaya çalışıyorum olmuyor valla [Bu mesaj EagleEye tarafından 05 Ağustos 2004 17:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Çok kral oyundur ama nasıl anlatılabilir ki.... Bir şehir seçiyorsun... Tek tek boş dükkanlara bakınıp bütçene uygun ve iş yapabileceğine inandığın bir dükkan bulup mafya ile uğraşa uğraşa gelişmeye çalışıyorsun..[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Yaw Civilization 2 var mı indirebilceğimiz onun 2.Dünya Savaşı olayı geyikti[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarantababu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 stable master diye bi at yarışı oyunu vardı nerden bulabilirim acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 screamer civ2 yi siteme eklemeyi düşünüyorum ama dünya harikası yaptığında civ2 de olan filimler eksikken o oyunun tadı bozulacak gibi geliyor bana nedense . Dün silphatos'un da katkılarıyla, Abuse , Ants, Life & Death, Simpsons, Syndicate, Warcraft ve Zool'u sayfama ekledim. İsteklerinizi bu başlıkta yazmaya devam ederseniz, hangi oyunlara öncelik vereceğime daha rahat karar verebilirim.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Hakkaten her wonder için belgesel niteliği taşıyan videolar olmayacak ne yapalım böylede oynarız hele sen bir koy sitene[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar