deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 "AĞZIMI KIRDILAR OH BE DEDİM." @Copry'nin muayenehanesi
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Vingthor said: tekvandoda sadece tekme atılıyor arkadaşlar. kolla alakası yok. yapsın tekvando. ama 2 kere kaburgaları kırılmış 3 kere eli bi kere ayak bileği kırılmış bir adam olarak söyleyebilirim ki alakası yok dkhf yapmasam bişi diyemiycemde iyiki yaptımda sölüyorum. o tekmeler nerene geliyor palding denilen hareket grubu var sırf bel üstüne çalışan bir tekme grubu halk arasında döner tekme deniyor
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Vingthor said: aikido dünyanın en sıkıcı sporu arkadaşım. hayır o diferansiyel olacak.
fede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Vingthor said: aikido dünyanın en sıkıcı sporu arkadaşım. dövüş sporu ayrı savunma sanatı falan ayrı. iğrenç sıkıcı aptal bir sanat aikido. spor falan değil. 2 ay gittim lanet edip muay thai'ye başladım. ve başladığım gün OH BE dedim. öyle söyliym. o kadar sıkıcı bişey aikido yannış aikidoya gitmiş olabilirsin
Öne çıkan mesajlar