EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 JET ALİ "Meyva veren ağacı kimse taşlamasın.O taşı alır onların kafasına atarım" LOL süper ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 ohahah bunuda yeni farkettim http://jetali77.sitemynet.com/url/id10.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Tanks American MS Cleo. Tanks ENGLAND. Ehehe, dedim adam savaş açacak amerikaya felam, teşekkür ediyomuş :)[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır. Mustafa Kemal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: EagleEye, 20 Ekim 2004 16:24 tarihinde demiş ki: ohahah bunuda yeni farkettim http://jetali77.sitemynet.com/url/id10.htm lol bu ne bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 ahahoh, komedi yav. [hline] Bazıları DÖVÜŞ SANATI konusunda danışıyor.Çalışmalarımı tebrik eden ve başarı dileyen ALİCİĞİİM,SENİ SEVİYORUM.BAŞARILAR gibi olumlu şeyleri dünyanın dört bir yanından yazanlara sonsuz teşekkürler.Hatta ilanı aşk bile var [signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Nereden buldunuz bunu be, yere düşüyordum gülerkene. Hi .How are you? My name is ALi OSMAN ÖN (JET-ALi) I 'm from TURKEY.I'm TURK. Your films are wonderful. Turke's action films are very bad. Please come to Turkey. Let's make the action films. Turkey and America (HOLLYWOOD) Turkey and England Turkey and Japan or Turkey and china (HONG KONG) You and I films make.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 [signature][hline]Silphatos IceheartSynthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 tipe bak çay demle[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: ARTIK KÜFÜRLERİ HEMEN SİLİYORUM....Bana küfür eden şerefsizleri beni sevenler tanısın ve ibret alsın diye silmiyordum artık siliyorum.Küfür edecek olan başka siteye kışşşşş.KISKANANLAR ÇATLASIN.... cok kıskandım valla :-p[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Ne kadar mal insanlar var allahım[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz(Kral) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 lool[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Ali abinin ingilizcesi süffermiş..lol :) Tank you yasemin tank you esra.... helal olsun ali abime eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 INTERNATIONAL TELEPHONE NAMBER:HOUSE:+90 0.262.322.57.71 GSM:+90.0.535.723.16.57 ----------------------------------- Delikanlı iseniz adres verin yada gelin kapışalım.Kıskançlıktan yada başka sebeplerden dolayı bana küfür etmeye kimsenin hakkı yok.Beni bana küfür edenler tanımıyor bile!!!Bende sizin ta ................. Küfürlü yerleri lütfen bayanlar okumasın bayanlara saygım sonsuz ( goruslerim bolumunde sagdaki ilk paragraf) ailecek hastasi olduk [Bu mesaj daverc tarafından 20 Ekim 2004 23:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Kıllık olsun diye adamın telefonu çaldırıp duruyorum[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Eheh, ben de çaldırayım ama ayıp yav :p.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhanozkara Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 ELTA ELEKTİRİK ŞİRKETİ Bir süre Bu şirkette ayrıca gece bekçiliği yaptığım.Yan şirkette güvenlik arkadaşa ateş açılması ve onun kişi ye vurma olayından sonra bıraktım.Bana silah vermediler.Döviş sanatı kurşuna sökmez. --------------------------------------------------------- 40: ŞAM TATLICILIK Bir dönem kendi imal ettiğim ve adını JET-TATLI olarak değiştirdiğim tatlıcılık işinide yaptım.Helen soranlar var çok tuttu fakat ben şişmanlattığı için yapmıyorum.İlaki kalite konturol gerekiyor buda bir sporcu olan beni şişmanlatıyor bu nedenle artık tatlıcılık yapmıyorum.Eğer tatlıcılık şişmanlatmasa ben sadece iş harici boş vakitlerede tatlıcılık yapsaidim zengin olurdum... --------------------------------------------------------- JET-ALi DÖVÜŞ SANATLARI MERKEZİ 1 Bir süre kendi salonum da hocalık yaptım JET-ALİ DÖVÜŞ SANATALRI MERKEZİ 2 Birsüre yine kendi salonumda hocalık yaptım.Yine yukardaki nedenlerden bu salonuda kapattım. JET-ALİ DÖVÜŞ SANATLARI MERKEZİ 3 Bir sere yine kendi salonumda hocalık yaptım Yarıldım ya millet işsizlikten kırılıyo adam iç çamaşırır değiştirir gibi iş değiştiriyo[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi [Bu mesaj orhanozkara tarafından 21 Ekim 2004 12:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 İNTERNET ÇÖKEBİLİR!!! Medyadan aldığım habere göre aşırı yoğunluktan tüm dünyada internet çökebilirmiş.Lütfen boş yere site yapmayın.Lütfen bir yeteneğiniz bir bilginiz sizde bir lafta değil gerçek cevher yoksa site yapmayın.İNTERNET umarım çökmez.İnternet nimettir iyi kullanmalıdır.Bir kere tesadüfen gördüm birisi Anneanne Sini internette tanıtıyor.Yahu senin anneanne ,nden kime ne çok saçma amaçlar uğruna site yapılıyor buda interneti yoruyor lütfen internet amcamı boşa yormasın kimse.Bu sitede benim şahsımla ilgili çok yazı var bunların çoğunu insanların örnek ve ibret alması için yazıyorum.Ve ben yetenekli sayılırım çalıştığım işler ve photo/resimler bölümüne bakın anlarsınız .Yani ben site yapmayı fazlası ile hakediyorum.Site yapacak kişi en az benim ayarım akadar yetenekli olamlıki internet yorulmasın şişmanlamasın dimi ama!!!![signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 ahahaha[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 tam kolpa :D[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 İnternet şişmanlamasın, ahehaeh. Tam bomba herif bu ya, Amerikanlar bunu duysa Mahir'den daha ünlü olur valla.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 sevdim ben adam dobra dobra yazmış siz bana küfür ediyosunuz ama ben sizden cok sey biliyorum ve meyve veren ağaç taşlanır demek istemiş ehe :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 aha bizim burda oturuyomus tahmin etmiştim zaten bizim burdan böyleleri çok çıkıo yakında benide görürseniz şaşırmayın:D[signature][hline]"Ekmek bulamıyorlarsa Pasta Yesinler" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 euhehu heklenmiş =p [Bu mesaj tunca tarafından 21 Ekim 2004 23:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar