Aerogel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 1)Şimdi yükledim clientleri falan patch yaptım herşey caponca :). 2)Bu oyunun tükrçe versiyonu ve türk serverı yokmudur 3)Nası üye olcam :D
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ragnarok cd sini nerden edindin onu bir sorayım ? Ragnarok dergisinden almanı tercih ederim. Bu cd den oynu yükledikten sonra www.euro-ro.net ten amatsu patch i bul ve indir.Amatsu patch i de kurduktan sonra küçük bir patch daha var onu oyunu çalıştırınca hmn indiriyor. Bunları yaptıkran sonra türkçe olması gerekiyor. Birde türkçe server demişsin :) www.euro-ro.dan kayıt ol.[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
Aerogel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ya o siteye nası üye olunuyo bi türlü bulamadım :D
Maxarathiel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Siteye girdiğiniz zaman yan tarafta "15 Gün Ücretsiz..." şeklinde bi resim var ona tıklayarak üye olabilirsiniz.[signature][hline]Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe.
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 7 gün para vermeden oynuyorsunuz daha sonra devam etmeye karar verdiğinizde aldığınız zamana ek 7 gün daha geliyor =)[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Öne çıkan mesajlar