Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 ticari amaçla yapmış olduğum 2 tane şarkı. dinleyiniz. bakalım beğenecek misiniz? şu an biri identity adlı bir tekstil firmasının diğeride freeshoplar zinciri urartın dır. yani sattım gitti ;) bu arada urarttaki turk motifleri, musteri arzusu uzerine vurgulanmıştır[sanata mudahele] :p kayıtta pek bişi kullanmadık. triton, akai sampler [daha cok turk enst. için], canlı enstruman yok. hepsi synth. - urart [mp3] - identity [mp3][signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Hayırlı olsun, çekicem en yakın zamanda şarkıları fakat erkan guleryuzle olan alakan ı anlamadım :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: BlaCk_DmC, 20 Ekim 2004 15:16 tarihinde demiş ki: Hayırlı olsun, çekicem en yakın zamanda şarkıları fakat erkan guleryuzle olan alakan ı anlamadım :) siteyi ben yapmıştım da bi ara depo olarak kullanıyorum yer bol geldi ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: Delanoresse, 20 Ekim 2004 15:18 tarihinde demiş ki: diablesse sadece bi perde :) artik aciklamalisin wendigo Ben neyim anlıyamadım???[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 perde nihihihi =oP[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 müzik perdesi? ay ne diorsunuz yahu![signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 uzantılarını txt falan yapıp koyarmısın kafayı yicem adamlar mp3 uzantılı dosyaları yasaklamış
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 msn den online olursan ordan atayım[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Draven Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 identity cok hosuma gitti. asansorde rahatlatan sarkilara benzemis :D biraz monkey island tadi var ehe
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 identity güzel hakkaten, ama öbürü bana göre değil valla. fazla arabesk gibin.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 dediğim gibi urart taki turk motifleri sipariş üzerineydi. yine de inadına farkettiyseniz ufak bi funk ekledik sonlarına doğru... identity benim de favorim... @griz: pop deil rockstar :p[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 güzel olmuş ellerine sağlık wendigo. seni yansıtmıyor bir rockstar olarak ama iş para olunca herşey yapılır bu konuda :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 *!koltuk altları kabarır* *!gururlanır*[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 *!kızarır aşk dolar*[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Kutlarım cidden, emote la anlaşan bir çift =) Ayrıca koltukları kabarır ve kızarır aşk dolar gibi emote lar kazandırdınız literatüre :P[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 ahahaha ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Sözler pek anlamsız kalır bazen =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2
Öne çıkan mesajlar