Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 enstrumantal

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ticari amaçla yapmış olduğum 2 tane şarkı. dinleyiniz. bakalım beğenecek misiniz?
şu an biri identity adlı bir tekstil firmasının diğeride freeshoplar zinciri urartın dır. yani sattım gitti ;)
bu arada urarttaki turk motifleri, musteri arzusu uzerine vurgulanmıştır[sanata mudahele] :p

kayıtta pek bişi kullanmadık. triton, akai sampler [daha cok turk enst. için], canlı enstruman yok. hepsi synth.

- urart [mp3]

- identity [mp3][signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani
gizli ninja
Mesaj tarihi:
Hayırlı olsun, çekicem en yakın zamanda şarkıları fakat
erkan guleryuzle olan alakan ı anlamadım :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Mesaj tarihi:
said:
BlaCk_DmC, 20 Ekim 2004 15:16 tarihinde demiş ki:
Hayırlı olsun, çekicem en yakın zamanda şarkıları fakat
erkan guleryuzle olan alakan ı anlamadım :)

siteyi ben yapmıştım da bi ara
depo olarak kullanıyorum yer bol geldi ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
gizli ninja
Mesaj tarihi:
said:
Delanoresse, 20 Ekim 2004 15:18 tarihinde demiş ki:
diablesse sadece bi perde :)

artik aciklamalisin wendigo

Ben neyim anlıyamadım???[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani
Gizli Ninja2
Mesaj tarihi:
msn den online olursan ordan atayım[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
gizli ninja
Mesaj tarihi:
identity güzel hakkaten, ama öbürü bana göre değil valla. fazla arabesk gibin.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Mesaj tarihi:
dediğim gibi urart taki turk motifleri sipariş üzerineydi. yine de inadına farkettiyseniz ufak bi funk ekledik sonlarına doğru...

identity benim de favorim...

@griz: pop deil rockstar :p[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
gizli ninja
Mesaj tarihi:
güzel olmuş ellerine sağlık wendigo.

seni yansıtmıyor bir rockstar olarak ama iş para olunca herşey yapılır bu konuda :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
Kutlarım cidden, emote la anlaşan bir çift =)
Ayrıca koltukları kabarır ve kızarır aşk dolar gibi emote lar kazandırdınız literatüre :P[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
  • Yeni Oluştur...