Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 enstrumantal

Wendigo

Öne çıkan mesajlar

ticari amaçla yapmış olduğum 2 tane şarkı. dinleyiniz. bakalım beğenecek misiniz?
şu an biri identity adlı bir tekstil firmasının diğeride freeshoplar zinciri urartın dır. yani sattım gitti ;)
bu arada urarttaki turk motifleri, musteri arzusu uzerine vurgulanmıştır[sanata mudahele] :p

kayıtta pek bişi kullanmadık. triton, akai sampler [daha cok turk enst. için], canlı enstruman yok. hepsi synth.

- urart [mp3]

- identity [mp3][signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani
gizli ninja
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlaCk_DmC, 20 Ekim 2004 15:16 tarihinde demiş ki:
Hayırlı olsun, çekicem en yakın zamanda şarkıları fakat
erkan guleryuzle olan alakan ı anlamadım :)

siteyi ben yapmıştım da bi ara
depo olarak kullanıyorum yer bol geldi ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
gizli ninja
Sosyal ağlarda paylaş

dediğim gibi urart taki turk motifleri sipariş üzerineydi. yine de inadına farkettiyseniz ufak bi funk ekledik sonlarına doğru...

identity benim de favorim...

@griz: pop deil rockstar :p[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
gizli ninja
Sosyal ağlarda paylaş

Kutlarım cidden, emote la anlaşan bir çift =)
Ayrıca koltukları kabarır ve kızarır aşk dolar gibi emote lar kazandırdınız literatüre :P[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...