Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık bilgisayar parçaları


MeSh

Öne çıkan mesajlar

Gigabyte EP45-DS3L...= 100 TL
C2D E8400..... ....... ....= 170 TL ( Asus arctic square soğutucusu ile birlikte.)
Sapphire 4870 1 gb ....= 150 TL
OCZ 1 gb 1066 DDR2 ..= 35 TL (3 tane var.. üçü 100 tl)
razer lachesis 4000dpi = 75 TL


ürünleri eksa'dan almıştım zamanında, garantileri bitmiştir. herhangi bir sıkıntısı yoktu, upgrade ettiğim için satıyorum.

ekran kartı ile anakartın kutuları duruyor.nitekim kutu içeriği olarak neyi var neyi yok bilmiyorum.. almayı düşünen arkadaş merak ederse bakar söylerim. donanımhaber'e de koycam ilanı.. burda dursun önce biraz..

mouse'un kutusu da duruyor. mouse'u da öylesine değiştirdim.. elim büyük olduğundan logitech g700'e geçtim, yoksa onun da bi sıkıntısı yoktu. edit: mouse'un ön skatez'leri biraz erimişti, yerine razer copperhead'in skatezlerini koyunca garip bi görüntü oluşturduğunu ekleyeyim.. kullanım olarak hissedilmiyor, güzel bi mouse pad ile kaymak gibi akar.

pek pazarlık taraftarı değilim.. teklif verceyseniz çok zorlamayın. bi malbuşa da hayatta vermem.

alıcı ödemeli kargo ile her yere yollarım, istanbul içi elden kadıköy, beykoz, maltepe ve etiler'e teslim ederim.. kargo için önce hesap numarasına para peşin falan olur.. klasik işte.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yıllanmış func mousepad'imle mutluyum ya.. :P mouse'u da satmaktan vazgeçtim. acil durum mouse'u olarak kenarda tutmaya karar verdim.. lap top'ta falan da kullanıyorum. iyi oluyor..

diğer parçalar için up'ınız.

mouse hariç parçaların hepsi 500 tl bu arada.. 520 oluyor tek tek satınca. %5 mesh indirim günleri hesabı. hatta bi de OCZ thermal macun veriyorum yanında. (tu)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...