pekaziz Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 2 hafta önce arabanın önünü evin girişindeki mantar bariyere çarptı abim, ben de geçen hafta salı günü Kartal'daki servise bıraktım. 7-8 iş günü demişlerdi de ben neredeyse 1 hafta oldu düzeltilmiştir hasar neyse diye aradım bugün, hala devam ediyor cuma cumartesi hazır olur dediler. Normal midir sadece bir tampon için 10 gün bekletilmesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Parça dışarıdan geliyorsa normaldir. Markaya göre değişir abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Golf abi de Ankara'da yaptım kazayı, oradaki elemanlar 2-3 gün sürer demişlerdi. Ben boşuna araba beklemesin, İstanbul'da yaptırayım dedim böyle oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 VW parçası dışarıdan geliyordur muhtemelen. İstanbulda daha geç olur ki böyle şeyler sdf, araç alımında bile istanbuldaki vw galerilerinde alan daha çok sıra oluyor diğer illere göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 servis yoğunsa boş beklemiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Selam, 'İlk giren ilk çıkar' kuralı... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 soz konusu dogus oto ise "ilk girsen de son girsen de..." kurali var bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar