-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 opendns kullananlar, googledns geçsin geçici bi süre. bazı linklerde ki drop rate yüzünden opendnse ulaşılamıyor. googledns'de yine işte en azından tr içinde ki siteler ve bazı yurt dısı siteler calısıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 sabah hiçbir siteyi açamıyordum opendns'den google dns e geçtim ve birçoğu açılıyor fakat garip bir durum var. Bir sitenin forumu açık onu refresh edebiliyorum ancak ana sayfasını açamıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 bugun cidden bir gariplik var :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 twitch'i açamıyorum,lol patcherda takılıyor,lol'ün sitesine falan giremiyorum hiç. hadi twitch i anladım da lol ne alaka ? VPN ile 2sinede girebiliyorum bu arada WTF,netcez bu duruma çözüm var mı ? şu addon sitesinede giremiyorum mesela anca VPN ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar