4Ever Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 yok bu barosdan olmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 terimin rakibini ne kadar hafife aldığını anlamak için maçın başlamasına da gerek yoktu ki? "culio oynasa ne olur oynamasa ne olur" diyen şair burada bize ne anlatmaktadır? neyse ki öyle olsa bile haksız da çıkmayacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Culio oynasa nolur oynamasa nolur olayinda hakli bence FT ya, ben de oyle dusunuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Bu arada konu açılmışken, Terim'in Fener maçı sonrası normalde şu an şampiyonluğumuzu ilan etmiş bulunuyorduk. Şampiyon takımımın oyuncularını kutluyorum demesi çok büyük bir hata, daha play-off var. Sonuna kadar kovalıcaz, oyuncularıma teşekkür ediyorum ama henüz bitmedi gibi bir söylem yerine. Takımda bir rehavetin olduğu açık, kupa maçında da bunun etkisini gördük. Zar zor çevirdiğimiz Trabzonspor maçında da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Rıdvan hoca Baroş atağı için hiçbir fırsatı kaşırmıyor yahu. Ne zaman sahada görese, atsa da atmasada baroşa 1-2 yapıştırıyo. Ne geçtiyse aralarında geçmişte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=KYgLvLAQUAg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Darqainu said: Culio oynasa nolur oynamasa nolur olayinda hakli bence FT ya, ben de oyle dusunuyorum :) işte bunun adı rakibi küçümsemek oluyor ve hiç centilmence bir tavır değil ama pardon terimden bahsediyoruz zaten değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 pii ozel mesaja cevap verdim direk, kismet artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 yine 2. yarı sıkıntıya gireceğiz gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 toggie said: abi bu adam hıncal uluc'tu niye gokmen yaptınız? hicbi seyden memnun olmayan adam hıncal yani. tam bu adama gore bi title. hıncal başkasıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 ancak geçebildim ekran karşısına gördüğüm kadarıyla baroş yerine sabriyi almış terim tebrik edelim ne diyelim, bütün manevi evlatları sahada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 S-H said: toggie said: abi bu adam hıncal uluc'tu niye gokmen yaptınız? hicbi seyden memnun olmayan adam hıncal yani. tam bu adama gore bi title. hıncal başkasıydı kimdi ya bu adam degil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 banlanan bi elemandı adını çıkaramadım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 geriye bu kadar yaslanan takımını hamle yapmadan kenarda seyreden terim, eminim maç sonunda " oyuncularımız psikolojik olarak 1-0 korumaya gitti, bu hataydı " diyecektir bende şimdiden söyleyeyim; şampiyon olacak bir takımın kendi sahası ve seyircisi önünde, böylesine bir maçta bile bu kadar kendini baskı altına sokması ve sahada birşey üretmek yerine dakikaları tüketmek derdine girmesi bir taraftar olarak beni fazlasıyla mutsuz ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 SABRİİİİİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 harrykewell said: ancak geçebildim ekran karşısına gördüğüm kadarıyla baroş yerine sabriyi almış terim tebrik edelim ne diyelim, bütün manevi evlatları sahada... lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 sabrinin intikamı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Darqainu said: harrykewell said: ancak geçebildim ekran karşısına gördüğüm kadarıyla baroş yerine sabriyi almış terim tebrik edelim ne diyelim, bütün manevi evlatları sahada... lol golden sonra sabri koştu oğlunu öptü, terim de sabriyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Sen baros'un yerine sabri'nin alinmasini elestirmedin; terim'in ona sevgisini mi kiskandin o mesajinda yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 gayet tabiki baroşun yerine sabriyi almasını eleştirdim sabride bu kadar ısrar etmesini yiğit gökoğlanı hiç denemeyi bile düşünmemesini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 walla bende yiğit yerine sabriyi alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 peki o halde devre arasında " takıma direk katkı sağlayacak adamlar alacağız " diyen terim neden hep lahana turşusu yiyor ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Lahana Turşusunu arada yiyeceksin ki, ağzının tadı değişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 necati güzel vurdu kafayı ya ama ofsayt :( adama işe yarayacağını düşündü aldı ama büyük takım olayı farklıdır bunu hep yaşadık anadoluda canavar oluyorlar büyük takıma gelince sıçış. Yiğit yeni geldi sabredelim biraz daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Terim'in yigitle bir problemi yok israrla kendi istiyordu, gereken performansi gosteriyor olsa 10 kere oynatirdi simdiye kadar. Ayrica baros bir sey yapmiyordu cikardi, yerine girip kim gol atsa guzel tercihtir benim icin sabri mabri farketmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar