Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray - Orduspor 31 Mart Cumartesi 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
terimin rakibini ne kadar hafife aldığını anlamak için maçın başlamasına da gerek yoktu ki? "culio oynasa ne olur oynamasa ne olur" diyen şair burada bize ne anlatmaktadır?

neyse ki öyle olsa bile haksız da çıkmayacak gibi
Mesaj tarihi:
Bu arada konu açılmışken, Terim'in Fener maçı sonrası normalde şu an şampiyonluğumuzu ilan etmiş bulunuyorduk. Şampiyon takımımın oyuncularını kutluyorum demesi çok büyük bir hata, daha play-off var. Sonuna kadar kovalıcaz, oyuncularıma teşekkür ediyorum ama henüz bitmedi gibi bir söylem yerine.

Takımda bir rehavetin olduğu açık, kupa maçında da bunun etkisini gördük. Zar zor çevirdiğimiz Trabzonspor maçında da.
Mesaj tarihi:
Rıdvan hoca Baroş atağı için hiçbir fırsatı kaşırmıyor yahu. Ne zaman sahada görese, atsa da atmasada baroşa 1-2 yapıştırıyo.

Ne geçtiyse aralarında geçmişte?
Mesaj tarihi:
Darqainu said:

Culio oynasa nolur oynamasa nolur olayinda hakli bence FT ya, ben de oyle dusunuyorum :)

işte bunun adı rakibi küçümsemek oluyor ve hiç centilmence bir tavır değil ama pardon terimden bahsediyoruz zaten değil mi
Mesaj tarihi:
toggie said:

abi bu adam hıncal uluc'tu niye gokmen yaptınız? hicbi seyden memnun olmayan adam hıncal yani. tam bu adama gore bi title.

hıncal başkasıydı
Mesaj tarihi:
S-H said:

toggie said:

abi bu adam hıncal uluc'tu niye gokmen yaptınız? hicbi seyden memnun olmayan adam hıncal yani. tam bu adama gore bi title.

hıncal başkasıydı

kimdi ya bu adam degil miydi?
Mesaj tarihi:
geriye bu kadar yaslanan takımını hamle yapmadan kenarda seyreden terim, eminim maç sonunda " oyuncularımız psikolojik olarak 1-0 korumaya gitti, bu hataydı " diyecektir

bende şimdiden söyleyeyim;

şampiyon olacak bir takımın kendi sahası ve seyircisi önünde, böylesine bir maçta bile bu kadar kendini baskı altına sokması ve sahada birşey üretmek yerine dakikaları tüketmek derdine girmesi bir taraftar olarak beni fazlasıyla mutsuz ediyor
Mesaj tarihi:
harrykewell said:

ancak geçebildim ekran karşısına

gördüğüm kadarıyla baroş yerine sabriyi almış terim

tebrik edelim ne diyelim, bütün manevi evlatları sahada...

lol
Mesaj tarihi:
Darqainu said:

harrykewell said:

ancak geçebildim ekran karşısına

gördüğüm kadarıyla baroş yerine sabriyi almış terim

tebrik edelim ne diyelim, bütün manevi evlatları sahada...

lol

golden sonra sabri koştu oğlunu öptü, terim de sabriyi...
Mesaj tarihi:
necati güzel vurdu kafayı ya ama ofsayt :(

adama işe yarayacağını düşündü aldı ama büyük takım olayı farklıdır bunu hep yaşadık anadoluda canavar oluyorlar büyük takıma gelince sıçış.

Yiğit yeni geldi sabredelim biraz daha
Mesaj tarihi:
Terim'in yigitle bir problemi yok israrla kendi istiyordu, gereken performansi gosteriyor olsa 10 kere oynatirdi simdiye kadar.

Ayrica baros bir sey yapmiyordu cikardi, yerine girip kim gol atsa guzel tercihtir benim icin sabri mabri farketmez :)
  • Yeni Oluştur...