Deathblade Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Sen "ezik" kelimesini kullnarak çok farklı bir şey yaptın çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Deathblade said: Galatasaraylıların trabzonsporu desteklemesi fenerlilerin (şu anda yaptığınız gibi) antipatik davranışlarının bir ürünüdür. Çok değil bundan 5 yıl önce David'in Chelsea'e golünde, yanımdaki fenerli arkadaştan önce ayağa kalkıp hoplamıştım. Şimdi öyle bir maç olcak "meh" der geçerim. Kendiniz ettiniz, kendiniz buldunuz kısacası. Edit: GG No Rmk http://www.vidivodo.com/video/galatasaray-taraftari-chelsea-karsilamasi-showspor/475000 oke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Spor gündemini ve taraftarların yorumlarını antu, ultraslan, çarşı taraftarlarından takip ediyorsan, tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum. Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Ne alaka ? cidden anlamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 bir gs'liyi mutlu mu etsem acaba burada :) arkadaşlara bağlı aslında hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 ya bize de eskiden mac bileti gonderiliyodu noldu muslukları mı kapadınız lan pis herifler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 hahaha bana söylemicen onu, gerekli adamlardan geliyor bize de gitmemiz için gelmiyor normalde. çalışanlara dağıtıyoruz yarışma ile :) ayrıca size asıl fb maçları gelir, onların ana sponsorusunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 kale arkasına gitmiyorum 100 tane bedava verseler yine gitmem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 2 bilet var, sahip bulamadık. hayırlısı. evet güney tribünü dur bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 bizde de yarısma ile dagıtılıyor biletler. gs fb ve bjk macları icin maille soru soruyolar. ilk cevaplayan 5-10 kisiye de bilet veriyolardı iste. sadece maclar degil, konser falan da vardı. hic yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 bizde de maildi de değiştirdim sistemi :) adaletsiz oluyor öyle. bildiğin sıralamaya göre kaçıncı olursa ona göre :) bu arada bilete talipli çıkmadı şaşırtıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 said: Orduspor taraftarını taşıyan otobüs TT Arena karşısında taşlandı https://p.twimg.com/ApUVgszCIAAB3DB.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 otobanda nası taşlıyorlare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 fenerliler yapmıştır sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 onlar oyle kotu seyler yapmaz aaa ya trabzon ya galatasaray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 kesin fenerliler yapmıstır. bizim kulturel seviyemize gelemediler daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 uzun süredir webtvden izlemiyorum sıkıntı oluyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 cocuklar fenerbahceden daha iyi kareografi yapıo la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 naptin neco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 şakiri geleydi necati'nin yrine ya, tüh lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 necati ya yargıladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 cok güzel attı herif ya , imrendim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 http://i.imgur.com/DCvbV.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Galatasaray ve Fatih Terim maçı ve rakibi çok hafife almış, inşallah kötü bir süpriz olmaz koskoca 28 dakikada emre çolakın 1 tane olumlu bir hareketi olmadığı gibi çoğu pozisyonda da takımı düşürüyor, bu adamda bu ısrar niye anlamak mümkün değil baroş beyefendi zaten ruh gibi geziniyor, herhalde elmanderi riske etmek istemediği için yedekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 abi bu adam hıncal uluc'tu niye gokmen yaptınız? hicbi seyden memnun olmayan adam hıncal yani. tam bu adama gore bi title. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar