gramul Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 opel astra 2005 model aracım da söyle bir sorun yaşıyorum aracımı kitleyip gidiyorum gelince teyip acık buluyorum . teyip kendiliğinden açılıyor anlayacağınız . daha önce tecrübe edinen varmı bu konu hakkında . içinde CD bırak diyenler var . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 anahtari sok ve cikar acik kalirsa. kendi kendine aciliyorsa ac bak derim. aküyü bitirir yoksa yolda kalirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 alarm modu mu var teybin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gramul Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 anladığım kadarıyla üretim hatasıymış zamanında düzeltilenler düzeltilmiş. ilk önce cd bırakmayı deneyeceğim. olmazsa servise götürmem gerekiyor . her durumda servise gitcem .. çok param gitmez inş .:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 arkadasin corsasinda vardi ayni problem, aku surekli bitiyodu :) sanirim tamirle gecmisti bu mevzu yeni teyp almadan. tam ogrenir yazarim buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gramul Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 cd ile şimdilik hallettim böyle bir sorunla karşılaşan varsa geçici olarak bir cd teyip içinde bırakarak halledebilirler bu sorunu . ama sonra servise götürülmeli. pasha arkadaşına fiyat da sorarsan sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 bu tarz seyler recall ile duzeltilmesi gereken seyler, benden 5 lira isteseler vermezdim. Boyle salak sey mi olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 CD bırakmak gerçekten çok komikmiş. Nasıl bir mantıktır bu, Opel'i anlamak gerçekten zor. CIM arızasıdır diye tahmin ediyorum. Benim de farlar yanıyorken kornaya basınca teybin sesi açılıyordu. Garanti kapsamında çok kez servise gittiğim için sonunda CIM'i değiştirmişlerdi ve yine de nadiren olmak üzere tekrarladığı oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Troll opel Kilitlendikten sonra kendi kendine acilan radyo Farlar acikken kornaya basinca artan ses Geri vitese takinca uzunlarin yanmasi Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Astra H ya. bayılıyorum arabama. nazar değmesin hiç sorun çıkarmadı bana. Arabayı sıfır aldığım ilk gün hararet yapması hariç http://arama.hurriyet.com.tr/arsivnews.aspx?id=11807610&indx=hur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Selam, Yuh demek istiyorum :O Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 anliyorum maliyetli seyler arabalar, mp3 calar degistirmiyorsun sonucta, ama ilk 7 gununde uretim hatasi ortaya cikmasi ya da teslim edilmeden once boyandiginin ispat edilmesi durumunda (ismi lazim olmayan bir turkiye distributoru bol yapiyor bu isi, gumrukte ya da tasinirken kamyonda falan hasar goren araclari boyamaya meraklilar baya) "ayibi giderilmis" mal kapsaminda degerlendirilmeyerek bildigin hakem heyetine falan gitmeden direk degistirilmeli. temiz baksinlar arkadasim arabaya, bakamayacaklarsa distributorluk yapmasinlar. pahali mal diye niye iade edemiyorum? zarar bana yazacagina ona yazsin, benim ne sucum var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Bilmiyorum zamanında bir şeyler yapabilir miydim ama garanti kapsamında fan motorunu değiştirip verdiler geri. O gün bugündür cidden memnunum arabadan. ÖTV indiriminde 33500 tl ye almıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Selam, Sonuçta bu "makinalar" seri üretim ürünleri. Özel üretimmiş gibi her parçanın mükemmel ve sorunsuz olması beklenemez. Burada işin içine şans faktörü giriyor. Zaten sen yetkili serviste parça değişikliğini yaptırdın. Bu işlemi sana kağıt üstünde de belgelediler ise sorun yok. İleride bu sorun kaynaklı yaşayacağın problemlerde sorumluluk onlara ait olacaktır. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 hıhı tabi :) Otokritik'e bak ara sıra. Araç servisteyken airbagi açılmış, bedelini araç sahibine çakmaya çalışan marka falan var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Serviste acilmis airbag i musteriye kakalamaya calisan servis hikayesini simdi okudum. Mevzunun diger cok aci kismi kullanicinin aklinda bunu servisin karsilayip karsilamayacagi hakkinda soru isaretleri olmasi. Bundan bir seviye daha saf bir kullanici olsa goz gore gore iteleyecekler heralde. Benim basima gelse servisle aramda neler gececegini tahmin dahi edemiyorum. instant cinnet sebebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 arkadasin aracinin garantisi bitmeden gelmis basina. bildigim kadariyla 2 farkli teyp markasi var opellerde, cocugunki siemensmis. once yazilimla duzelir diyip guncelleme yapip gondermisler cocugu ama sorun tekrar etmis, sonar teybi tamire gondermisler ama yine kendi kendine acilip akuyu yemis. servis cozememis ama sorun kendi kendine hallolmus dedigi kadariyla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Selam, Airbag sorunu hangi markanın, çok merak ettim de :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Renault :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20100921034009/sporum/images/e/e6/Lolcopter.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Selam, Hahahahaaaaa... kapak tadında... :D Yaşasın özel servis olayı. Dün benim ustaya Kemal Tepretoğlu'ndan bakması için araç gönderdiler :P Bu da ayrı bir rezalettir. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 KHaRoN said: Serviste acilmis airbag i musteriye kakalamaya calisan servis hikayesini simdi okudum. Mevzunun diger cok aci kismi kullanicinin aklinda bunu servisin karsilayip karsilamayacagi hakkinda soru isaretleri olmasi. Bundan bir seviye daha saf bir kullanici olsa goz gore gore iteleyecekler heralde. Benim basima gelse servisle aramda neler gececegini tahmin dahi edemiyorum. instant cinnet sebebi. benim gibi dangalaklar varken servisler daha cok ekmek yer. yag kontrolune goturdugumde bana sormadan motor yikamasi yapmislardi onceki arabama (orjinal servis). tipis tipis odemistim boru gibi iscilik parasini, hic aklima gelmemisti, kardesim sordun da mi bana yaptin diye cikismak. hala hatirlar enayiligime gulerim. 15 bin km de lastik degistirmisligimde var boyle gene enayilik ile. daha var boyle salakliklarim, sayarim da, simdi bugunluk bu kadar rezil olmak yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Ben de servistekilere cebine tanesine 40 lira atesleyince, 10k da servisde lastik degistirmis birinin cikarttigi lastikleri almistim 20k goturmustu tepe tepe. Bir turlu anlamazdim adam gibi taze hamur lastigi yerinden almak varken niye insanlar serviste lastik degistirir diye. simdi anladim =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Renault yazmışım, düzeltiyorum FIAT mış. Hatta Grande Punto imiş modeli de. Bu kadar da duyarlı bir haberciyim tekzibimi de yayınlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Selam, :P haberin doğruluğunu araştıralım arkadaş :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar