Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

opel astra H teyip sorunu

gramul

Öne çıkan mesajlar

CD bırakmak gerçekten çok komikmiş. Nasıl bir mantıktır bu, Opel'i anlamak gerçekten zor.

CIM arızasıdır diye tahmin ediyorum. Benim de farlar yanıyorken kornaya basınca teybin sesi açılıyordu. Garanti kapsamında çok kez servise gittiğim için sonunda CIM'i değiştirmişlerdi ve yine de nadiren olmak üzere tekrarladığı oluyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

anliyorum maliyetli seyler arabalar, mp3 calar degistirmiyorsun sonucta, ama ilk 7 gununde uretim hatasi ortaya cikmasi ya da teslim edilmeden once boyandiginin ispat edilmesi durumunda (ismi lazim olmayan bir turkiye distributoru bol yapiyor bu isi, gumrukte ya da tasinirken kamyonda falan hasar goren araclari boyamaya meraklilar baya) "ayibi giderilmis" mal kapsaminda degerlendirilmeyerek bildigin hakem heyetine falan gitmeden direk degistirilmeli.

temiz baksinlar arkadasim arabaya, bakamayacaklarsa distributorluk yapmasinlar. pahali mal diye niye iade edemiyorum?

zarar bana yazacagina ona yazsin, benim ne sucum var?
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Sonuçta bu "makinalar" seri üretim ürünleri. Özel üretimmiş gibi her parçanın mükemmel ve sorunsuz olması beklenemez. Burada işin içine şans faktörü giriyor.

Zaten sen yetkili serviste parça değişikliğini yaptırdın. Bu işlemi sana kağıt üstünde de belgelediler ise sorun yok. İleride bu sorun kaynaklı yaşayacağın problemlerde sorumluluk onlara ait olacaktır.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Serviste acilmis airbag i musteriye kakalamaya calisan servis hikayesini simdi okudum. Mevzunun diger cok aci kismi kullanicinin aklinda bunu servisin karsilayip karsilamayacagi hakkinda soru isaretleri olmasi. Bundan bir seviye daha saf bir kullanici olsa goz gore gore iteleyecekler heralde.

Benim basima gelse servisle aramda neler gececegini tahmin dahi edemiyorum. instant cinnet sebebi.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadasin aracinin garantisi bitmeden gelmis basina. bildigim kadariyla 2 farkli teyp markasi var opellerde, cocugunki siemensmis. once yazilimla duzelir diyip guncelleme yapip gondermisler cocugu ama sorun tekrar etmis, sonar teybi tamire gondermisler ama yine kendi kendine acilip akuyu yemis. servis cozememis ama sorun kendi kendine hallolmus dedigi kadariyla :)
Sosyal ağlarda paylaş

KHaRoN said:

Serviste acilmis airbag i musteriye kakalamaya calisan servis hikayesini simdi okudum. Mevzunun diger cok aci kismi kullanicinin aklinda bunu servisin karsilayip karsilamayacagi hakkinda soru isaretleri olmasi. Bundan bir seviye daha saf bir kullanici olsa goz gore gore iteleyecekler heralde.

Benim basima gelse servisle aramda neler gececegini tahmin dahi edemiyorum. instant cinnet sebebi.

benim gibi dangalaklar varken servisler daha cok ekmek yer. yag kontrolune goturdugumde bana sormadan motor yikamasi yapmislardi onceki arabama (orjinal servis). tipis tipis odemistim boru gibi iscilik parasini, hic aklima gelmemisti, kardesim sordun da mi bana yaptin diye cikismak. hala hatirlar enayiligime gulerim.

15 bin km de lastik degistirmisligimde var boyle gene enayilik ile.

daha var boyle salakliklarim, sayarim da, simdi bugunluk bu kadar rezil olmak yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de servistekilere cebine tanesine 40 lira atesleyince, 10k da servisde lastik degistirmis birinin cikarttigi lastikleri almistim 20k goturmustu tepe tepe.

Bir turlu anlamazdim adam gibi taze hamur lastigi yerinden almak varken niye insanlar serviste lastik degistirir diye. simdi anladim =]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...