nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 he ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 atom mühendisliği dünyanın en güzel mühendisliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Hacı özetle çalışacan işte, kaçışın yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 çalışmaya başladın mı c++ ay sonunda sınav yapcam sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 agiz tadiyla isyan edemedi adam. yazik oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 c++ eskilerde kaldı, artık çok daha kolay görüntülü programlama yazılımları var!! LabVIEW mesela çok profesyonel bir yazılım programı, basit kullanımı, programlaması zevkli. Çok fazla eğitimdir, tutorialdır, örnektir bulunabilir. Her türklü robotik/test-laboratuar cihazlarının proglanmasında kullanılıyor. Hala eski zamanların yazılımlarını kullanarak hamallıktan başka birşey yapmıyorsunuz!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 c/c++ eskide kaldı eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 21 günde c++ topigi vardi. yok pardom 1 haftada, ac oku derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 hem arastırma gorevlisisin hem mekatronik uzerine arastırma yapıyosun hem de kodlama dilleri bilmen istendiginde yetemiyorum, ogrenmek istemiyorum diyosun. hemen o pozisyondan quitle daha baska hakeden, isteyen insanlar girsin. haketmiyosun ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 noddle said: c++ eskilerde kaldı ahahah belki endüstri mühendisleri için falan geri de kalmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 tamam vurmayın öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 noddle said: c++ eskilerde kaldı, artık çok daha kolay görüntülü programlama yazılımları var!! LabVIEW mesela çok profesyonel bir yazılım programı, basit kullanımı, programlaması zevkli. Çok fazla eğitimdir, tutorialdır, örnektir bulunabilir. Her türklü robotik/test-laboratuar cihazlarının proglanmasında kullanılıyor. Hala eski zamanların yazılımlarını kullanarak hamallıktan başka birşey yapmıyorsunuz!! şaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 screwy said: hem arastırma gorevlisisin hem mekatronik uzerine arastırma yapıyosun hem de kodlama dilleri bilmen istendiginde yetemiyorum, ogrenmek istemiyorum diyosun. hemen o pozisyondan quitle daha baska hakeden, isteyen insanlar girsin. haketmiyosun ki. beni de kapıdan gecerken aldılar zaten eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 bi de cok yakısıklısın iyi bolum tanıtımı yaparsın dediler zaten 30 una gelince şutlarlar manken stayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Ardeth said: çalışmaya başladın mı c++ ay sonunda sınav yapcam sana öğrendim yav cok da zor degilmis ama zaman işte,2 haftadır gunde 5 saat uykuyla duruyom yine cogaldı işler bu ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 seni almanyaya aldiracaktik. hayatin bambaska olacakti. beyaz rusya, litvanyali kizlarla tanistiracaktim. Cumar aksam yemeklerini paris haftasonunu amsterdam'da gecirecektik. olmadi neyse :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 haftaya slovenyaya gidiyorum avrupa birligi programı robotik araştırmalar toplantısı var,litvanya beyaz rusya kadar olmasa da kızları fena degilmis baktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar