balon Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 atom mühendisliği dünyanın en güzel mühendisliği
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Hacı özetle çalışacan işte, kaçışın yok.
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 çalışmaya başladın mı c++ ay sonunda sınav yapcam sana
Marty Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 agiz tadiyla isyan edemedi adam. yazik oldu.
noddle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 c++ eskilerde kaldı, artık çok daha kolay görüntülü programlama yazılımları var!! LabVIEW mesela çok profesyonel bir yazılım programı, basit kullanımı, programlaması zevkli. Çok fazla eğitimdir, tutorialdır, örnektir bulunabilir. Her türklü robotik/test-laboratuar cihazlarının proglanmasında kullanılıyor. Hala eski zamanların yazılımlarını kullanarak hamallıktan başka birşey yapmıyorsunuz!!
Seele Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 21 günde c++ topigi vardi. yok pardom 1 haftada, ac oku derim.
screwy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 hem arastırma gorevlisisin hem mekatronik uzerine arastırma yapıyosun hem de kodlama dilleri bilmen istendiginde yetemiyorum, ogrenmek istemiyorum diyosun. hemen o pozisyondan quitle daha baska hakeden, isteyen insanlar girsin. haketmiyosun ki.
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 noddle said: c++ eskilerde kaldı ahahah belki endüstri mühendisleri için falan geri de kalmıştır
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 noddle said: c++ eskilerde kaldı, artık çok daha kolay görüntülü programlama yazılımları var!! LabVIEW mesela çok profesyonel bir yazılım programı, basit kullanımı, programlaması zevkli. Çok fazla eğitimdir, tutorialdır, örnektir bulunabilir. Her türklü robotik/test-laboratuar cihazlarının proglanmasında kullanılıyor. Hala eski zamanların yazılımlarını kullanarak hamallıktan başka birşey yapmıyorsunuz!! şaka?
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 screwy said: hem arastırma gorevlisisin hem mekatronik uzerine arastırma yapıyosun hem de kodlama dilleri bilmen istendiginde yetemiyorum, ogrenmek istemiyorum diyosun. hemen o pozisyondan quitle daha baska hakeden, isteyen insanlar girsin. haketmiyosun ki. beni de kapıdan gecerken aldılar zaten eyw
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 bi de cok yakısıklısın iyi bolum tanıtımı yaparsın dediler zaten 30 una gelince şutlarlar manken stayla
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Ardeth said: çalışmaya başladın mı c++ ay sonunda sınav yapcam sana öğrendim yav cok da zor degilmis ama zaman işte,2 haftadır gunde 5 saat uykuyla duruyom yine cogaldı işler bu ara.
Seele Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 seni almanyaya aldiracaktik. hayatin bambaska olacakti. beyaz rusya, litvanyali kizlarla tanistiracaktim. Cumar aksam yemeklerini paris haftasonunu amsterdam'da gecirecektik. olmadi neyse :(
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 haftaya slovenyaya gidiyorum avrupa birligi programı robotik araştırmalar toplantısı var,litvanya beyaz rusya kadar olmasa da kızları fena degilmis baktım.
Öne çıkan mesajlar