Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Evet her hafta böyle maceralar olacak sanırım. Yine son güne bıraktım ve 3 gündür uyumuyorum. Biter mi sizce? Okuyanlardan da yorum alayım nasıl kolay mı?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 ...ting v2.0 olacak başlığın devamı da sığmamış.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
somebody Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 o ne ? kitap falan mı[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire )
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 *Fatal Error* Kitap değil roman ya nböhühühüe[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
somebody Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 kitap okuma becerisi ilginç ve değişken birşey. benim için yani. hiçbir zaman anlayamadım. bazı zamanlarım oldu koca ciltleri yutarcasına bitirdim. bir solukta denir ya. uzun soluk alırım da.. bazen de daha birinci sayfayı aşamam. aynı cümleyi tekrar tekrar okurum ilgim dağılır hep. psikolojik acaip bir şey kitap okumak..öyle planlamayla falan olucak birşey de değil. ruh durumunla ilgiili.. kolay gelsin sana[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire )
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Böyle ödevleri ben 1 yılda yap(a)mazdım. yazık size ne diyip haha :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Burda yazı yazıcaana okumaya başlasan daha cok yol katedersin :)[signature][hline]..:: Respect ::..
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Olm öyle deme 2 ye geldim[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Hey maşallah.Dualarım seninle kardeş[signature][hline]..:: Respect ::..
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Oku kardeş.Bak Kuran bile "OKU" ile balıo sende oku :)[signature][hline]..:: Respect ::..
sheref Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 said: Penthesilea, 21 Ekim 2004 02:27 tarihinde demiş ki: *Fatal Error* Kitap değil roman ya nböhühühüe hatta ilk roman :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 5 saatte 65. sayfaya gelmem takdire değer gerçekten. Zıçtım.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Mave Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Yakında sen geLip buraya " benim gibi nefes aLabiLirmisiniz , benim gibi zıçabiLirmisiniz vs. vs. a.k.a yaşıyorum bakın hemde zıçabiLiyorum vs. vs. " diye topic açacaksın.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 L lerini yerim ben senin.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 ya ıkı haftada bır kıtap bıtırmıyormusunuz sız bız gecen sene her hafta bır kıtap bıtırıyoduk yat kalk dua et be :)
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Abi iyi de 3 gündür sabahlıyorum, ve bugün halüsinasyon gördüm cidden. Durum vahim =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 evet nasıl kitap okuduğuna bağlı olarak değişir ama ortalama hızda okuyorsan hiç kasma yat uyu derim ben[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Yok pes ettim. 140 da kaldım hala 65 sayfa var ve derse 40 dakka var. İçimde patladı[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Ehh ders olur bir daha yumurtanın kıçına dayanmasını beklemezsin :)[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Luzumsuzluk yarattın gene[signature][hline]Corbeau powers our uo
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Lan en azından senin gibi ezik mod değilim fds. Noldu benim baltalayıcı postlarıma mı özendin euh[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 yoo bıktım sadece bu 405 sayfalık sfs yi bitiebilirmisin a.ka dsufds falan baydı yani naparsan yap bıktım sende mö[signature][hline]Corbeau powers our uo
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Oha küserim yannız ben sana. WoW ne zaman gelcek k3nks? başlıklarından daha anlamlı lan bu /: |[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 bitmez[signature][hline]Corbeau powers our uo
navyamphs Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Pent sıfatın çok çirkin ya. İyi okumalar.[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır. Mustafa Kemal
Öne çıkan mesajlar