forgiver Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 gaz tüpün içinde nerelerde yapılıyor analizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 burada yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 gene tüpün içinde yapılıyor imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 bulunduğun bölgede karışım gazları üreten bir dolum tesisine git, rica et. resmi evrak almam lazım sonuç olarak dersen, onu bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 kendimi tutamadım soz http://1.bp.blogspot.com/-D2Cnj08cORM/TsqmRwyW4pI/AAAAAAAABmA/cPDkrB_Lh44/s1600/argon-lolcat.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 ne analizi yapacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 BramStoker said: kendimi tutamadım soz http://1.bp.blogspot.com/-D2Cnj08cORM/TsqmRwyW4pI/AAAAAAAABmA/cPDkrB_Lh44/s1600/argon-lolcat.jpg ahahahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Fin said: ne analizi yapacaksın argon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 ya bi tüp var görseniz eve sokmam %99,998 lazım, içi de pisdir herhalde neyse sertikası yok diye geri verdik, yenisini getircekmiş tüpü götürceksek kasar ya, kaynakçılar kullansın daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 forgiver said: ya bi tüp var görseniz eve sokmam %99,998 lazım, içi de pisdir herhalde grade 6 laboratuvarda analiz ettirirsin ancak, ben sanayi bişe sandım. onu zaten kolay kolay da bulamazsın. aha yazdım buraya, sana 99,99 gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 ilk gazı lindeden almıştık çeyrek depo kaldı denizgaz diye bir firma trolledi sonra satın almayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 grade 5 ve 6'da linde'den şaşmayın zaten, kazık yersiniz. çok sıkışırsanız da hat grup var izmit'te, ordan biraz daha pahalıya bulursunuz. satın almadaki o güzel kıza söyle, bu tüyo için bana bir çay borçlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 satın almanın hepsi sap ama çay'ın saolsun ilk başta yemlemek için ucuz verdi sonradan pahalı verince alamadılar işte 36 m3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 BramStoker said: kendimi tutamadım soz http://1.bp.blogspot.com/-D2Cnj08cORM/TsqmRwyW4pI/AAAAAAAABmA/cPDkrB_Lh44/s1600/argon-lolcat.jpg sdzcv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 rakip firmaya götür tübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 kendi elleriye yazdıkları analiz sertifakasına %99.98 yazmışlar adamın gol diyor deyince yazım hatasıdır dediler sizin orda test ettirelim deyince; biz alalım dediler tüpleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 aga hangi ildesin? ben aratayım seni birisine göndersin adam gibi gazını. bu kadar zorlanmaman lazımdı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 BramStoker said: kendimi tutamadım soz http://1.bp.blogspot.com/-D2Cnj08cORM/TsqmRwyW4pI/AAAAAAAABmA/cPDkrB_Lh44/s1600/argon-lolcat.jpg asfhuasfhuasuf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 asdfdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 huun said: aga hangi ildesin? ben aratayım seni birisine göndersin adam gibi gazını. bu kadar zorlanmaman lazımdı hehe çözüldü sanırım, linde den gelcek hangi gazlardan satıyorsun :) senede kullandığımız 24 m3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar