Gorgo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Arkadaşlar sc veya normal armorları enchant etmek ne işe yariyor acaba? Ben sc'lerimi enchant ettim bir tek isimleri değişti nedir bu olay? ..... Birde alakasız olcak ama thread bolluğu yapmiyim dedim mpg leri normal movieleri divx çevirmek için program bilen varsa yazarsa sevinirim Saygılar...[signature][hline]Azo [LVL50 6L1 Sorcerer] Kibos [LVL50 4L0Necromancer] Gallon[LVL20 İnfiltrator] Azo [LVL43 Warden (Mazi)] "Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Miss rate degisiyor, enchant ettirmek yararli bisey yani. Dr. Divx ceviriyor hemen hemen her formati divx'e.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 crafted itemlara drop itemlarda oldugu gibi bonus veriyo, lvl 50 itemlar icin 35%.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki: daha çok manita ehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar