Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 ahaha mükemmel hastayım bu tip reklamlara feci yaratıcı oluyolar ya biton var bunun gibi[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 aboo :D yarıldıkkk..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Bence çok başarılı bir reklam filmi olmuş[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: DiaBLeSSe, 20 Ekim 2004 22:28 tarihinde demiş ki: Bence çok başarılı bir reklam filmi olmuş işin uzmanı konuştu :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: Absolut, 20 Ekim 2004 18:05 tarihinde demiş ki: Eğer çocuk o hareketi yapıyorsa çarpsan da ağzına bir sonuç vermez. Yani amaç enbaştan eğitirken çocuğu o hareketi yaomayacak şekilde eğitmek. işte baba budur :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 35) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 hmm. demek ki önce cipsi alacaksın. sonra eve gidince çocuğun ağzını bantlayıp cipsi çöpe atacaksın. ps: cips kalori yapar.[signature][hline]hötdöröhöt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 muauahh, sonunu hiç beklemiodum.süpermiş.[signature][hline]Why I can't hold on? Why I can't be gone? Why I can't stop now? Why I'm don't know how? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Because feeling is everthing * Çok alakasız oldu kaçar *[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 gag ta gormustum galıba bunu :)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Etkili bir reklam.[signature][hline]Novice fordfocus Kalhiae..[/i] ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 İşte al başına bela.Ulan adamda bi hıyar.O cocuga orada alırsın o şekeri.Orada susturrsn.evdede bi guzel :)[signature][hline]..:: Respect ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 bide ben bişi anlamadım :) Use Condom dio ya, çocuğu mu .ikecek adam :) yada napacak condom ile çocuğa deeermişimmm tabi şaka bi yana güzel reklam ..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 velede bak yaa...biz kuzu kuzu çocukluk geçirmişiz valla .. ben şahsen çocuğu destekliyorum.tüm kozlarını kullanıyo..hedefe kitlenmiş bi kere..[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 said: sheref, 21 Ekim 2004 01:20 tarihinde demiş ki: bide ben bişi anlamadım :) Use Condom dio ya, çocuğu mu .ikecek adam :) yada napacak condom ile çocuğa deeermişimmm tabi şaka bi yana güzel reklam .. oha abi anlayamadın mı cidden? Çocuğun başına geçirecek tabiki de.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 güzelmiş ya bende de bilgisayar labındakiler dinledi[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 said: Penthesilea, 21 Ekim 2004 06:10 tarihinde demiş ki: said: sheref, 21 Ekim 2004 01:20 tarihinde demiş ki: bide ben bişi anlamadım :) Use Condom dio ya, çocuğu mu .ikecek adam :) yada napacak condom ile çocuğa deeermişimmm tabi şaka bi yana güzel reklam .. oha abi anlayamadın mı cidden? Çocuğun başına geçirecek tabiki de. Lol ahah.. Yarıldım..[signature][hline]Yaşanmış hikayedir.. - Anne PmaAbsoluteUri değeri konfigurasyon dosyasının içinde verilmelidir.. - Neee?? - Zıııııttt Erenköy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 ehueheueuh deli bişi yaws :D[signature][hline]Bu imza 0.0031 saniyede yaratıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar