ucunbiri Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 maksimum 150 olacak şekilde, uzun süre kalsa bile kulağı rahatsız etmeyecek iyi bir kulaklı önerin bana lütfen. genellikle normal earphone kullandım kulakiçi olanlar nasıl olur tam bilmiyorum ama bu iki tipten biri olsun lütfen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 son kulaklıgıma kadar bende hiç kulakiçi kullanmamıstım hata etmişim..kesinlikle kulakiçi al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Kesinlikle sennheiser cx400 ii. Kulaklığı aldıktan sonra ben aslında müzik dinlemiyormuşum şimdi yeni dinliyorum dedim. Fiyatı biraz pahalıdır ama kesinlikle hakkını veriyor. 2 yıldır kullanıyorum daha hiçbir sorun yaratmadı bozulacağından da korkma hiçbir şey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Earbud istiyorsan ebayden yuin pk3 ya da pk2 al keyfine bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 sağır olursunuz arkadaş o kulak içi ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?7,5879402,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Üzerine az daha koy bunu al.Tek kelime ile süper...Canlı kayıtlarda , Studyoda ve günlük kullanımda kullanıyorum ne kadar ekmek o kadar köfte mantığını yerle bir eden kulaklık http://www.elmasepeti.com/Sennheiser-HD-205-DJ-Kulakligi_911.html#0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 pahalı kulaklık almayın, sonra patlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Evet pahalilar ya patliyor yada cok bakicam derken rahat kullanamiyorsunuz benim gibi :) En guzeli Gerge'nin gecen onerdigi Meelectronics gibi birsey almak heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 sennheiser kolay kolay patlamaz. Almanlık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 _Mikael_ said: Kesinlikle sennheiser cx400 ii. Kulaklığı aldıktan sonra ben aslında müzik dinlemiyormuşum şimdi yeni dinliyorum dedim. Fiyatı biraz pahalıdır ama kesinlikle hakkını veriyor. 2 yıldır kullanıyorum daha hiçbir sorun yaratmadı bozulacağından da korkma hiçbir şey olmaz. bas biraz zayif, ama o paraya deger. bas da tam olsa fiyati ikiye katlanir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 http://www.logitech.com/en-us/ue/ue-earphones Teknosalarda var Logitech ürünleri. Arkadaşım ue200'ünü aldı. Başarılı bulmuş. Malzemesi falan da gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar