Olath Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Gercek server nezaman acilacak ve tahminen aylik ucret nekadar olur 15 dolari gecermi?[signature][hline]I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.And still you will not have suffered enough! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Su anda North America icin oyunun cikis tarihi Kasim 15-17 arasi gozukuyor. Avrupa da satisa cikmasi icin se 2-3ay daha gececegi soylenmisti. Aylik ucret icin henuz herhangi bir aciklama okumadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 betadaki lag durumu nasil?Ben lineage 2 betada oynamistim nerdeyse kusursuzdu kendi bilgisayarimda oyun oynuyor gibiydim(kalabilik yerler haric)Wowda'da bukadar iyi olabilme ihtimali varmi yada daha iyi?[signature][hline]I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.And still you will not have suffered enough! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Sagol befounder...Ozaman tahminimden baya bir az kalmis sevindim..umarim dahada cabuk cikar..[signature][hline]I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.And still you will not have suffered enough! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 lag nerdeyse "0" ama ekran kartın biraz güçlü olmalı en az 64 mb olmalı yani raminde varsa en az 256 ki l2 oynadım diyosun sende rahat çalışır lagsız....[signature][hline]"Varlığının nedenini hala kavrayamadıysan .... Vay haline...." --->Dünya sadece bir handır; Asıl sonsuz olan gideceğin yer(!) için kısa bir mola verdiğin bir han.. www.huzuradoru.com www.harunyahya.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Notguilty Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 blizzard ın serverlarında nasıl bilmem ama unofficial serverlarda saniyede 4.5kb gibi bir download var. Lineage 2 de bu 1-1.5kb ı geçmiyordu. Eger Blizzarda da bu boyleyse baglantıyı baya yiyecek bir oyun bizleri bekliyor.[signature][hline]I am Blind not Dead! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 128k adsl sahibiyim 0 lag var. Gündüzleri yani US de geceyken 380 Ms e bile düştügüm olmustur. 380 MS de cok iyidir[signature][hline]Corbeau powers our uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Notguilty Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 inşallah tek başına kullanıyorsundur o baglantıyı oyun oynarken dl falan açıyım deme bence...[signature][hline]I am Blind not Dead! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 tek basıma kullanıyorum zaten ocakta min 256 olucak adsl ler o zaman daha rahat oynanır.[signature][hline]Corbeau powers our uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 256 adsl de 18k yı download a ayırıp kalanla wow oynardım genede taş gibiydi :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı | WoW Movie Database | | WoW Items Database http://www.gametogame.net | | http://www.warcraftmovies.com | http://www.thottbot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Notguilty Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 hehe netlimiter diyosun yani =)[signature][hline]I am Blind not Dead! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar