Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sorular...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gercek server nezaman acilacak ve tahminen aylik ucret nekadar olur 15 dolari gecermi?[signature][hline]I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.And still you will not have suffered enough!
Mesaj tarihi:
Su anda North America icin oyunun cikis tarihi Kasim 15-17 arasi gozukuyor. Avrupa da satisa cikmasi icin se 2-3ay daha gececegi soylenmisti. Aylik ucret icin henuz herhangi bir aciklama okumadim.
Mesaj tarihi:
betadaki lag durumu nasil?Ben lineage 2 betada oynamistim nerdeyse kusursuzdu kendi bilgisayarimda oyun oynuyor gibiydim(kalabilik yerler haric)Wowda'da bukadar iyi olabilme ihtimali varmi yada daha iyi?[signature][hline]I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.And still you will not have suffered enough!
Mesaj tarihi:
Sagol befounder...Ozaman tahminimden baya bir az kalmis sevindim..umarim dahada cabuk cikar..[signature][hline]I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.And still you will not have suffered enough!
Mesaj tarihi:
lag nerdeyse "0" ama ekran kartın biraz güçlü olmalı en az 64 mb olmalı yani raminde varsa en az 256 ki l2 oynadım diyosun sende rahat çalışır lagsız....[signature][hline]"Varlığının nedenini hala kavrayamadıysan .... Vay haline...."
--->Dünya sadece bir handır; Asıl sonsuz olan gideceğin yer(!) için kısa bir mola verdiğin bir han..
www.huzuradoru.com
www.harunyahya.org
Mesaj tarihi:
blizzard ın serverlarında nasıl bilmem ama unofficial serverlarda saniyede 4.5kb gibi bir download var. Lineage 2 de bu 1-1.5kb ı geçmiyordu. Eger Blizzarda da bu boyleyse baglantıyı baya yiyecek bir oyun bizleri bekliyor.[signature][hline]I am Blind not Dead!
  • Yeni Oluştur...