cacan3 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 arkadaşlar bu nbldeki gibi veya başka serverlardaki gibi hatalı ev koydumda nbl scplerinde test aşamasındadir dior tamam.ondan sonra yapmak için şunu düşündüm On=16 //tag.build HATALI //region.tag.build 0 src.sysmessage henuz hazir degil. bu şimdi hatalı koyacağız koydum zaman öönce burdan renk vermem gerekiyor ama sanıyorum On=16 bunun için bir event gibi birşey yazılmış olmasi gerek herneyse adam 2 tıkldında tabela açılmayacakki adam evi refresh edemesin ve öyle yıkılsın ama yapamdim düşünceyi kurdum arkadaşlar ama script bilgisi yetmiyor aradim arama butonundan hemde çok ama hatalı tabelasiyla ilgili bilgi yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 link'e tag verirsin (evin oldugu link) sonrasinda evin tabelaya iki kere tiklandiginda o tag var ise ki$iye x dialogu actirirsin. kismen biz quaxis'e benzeri bir sistem yapmi$tik..[signature][hline]Bana mutlulugun resmini cizebilirmisin?[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacan3 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 dmx yani dedim gibi ben yazamiyorum scp yi yrdmci olabilirmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 biraz dene bisiler yap devamini ben getiricem sana..[signature][hline]Bana mutlulugun resmini cizebilirmisin?[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robert Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Sanırım link.link tabela oluyordu, link.link.color 0480 atayıp, sadece link'in (sanırım multinin idside bu) timer'ını 86400 yaparsın. housedclick gibi bir fonksiyonu vardı orda link.link.color 0480'e eşitse eviniz hatali bulundu gibi bir mesaj göndertirsin...[signature][hline]It's better to lose my life than to lose my trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elohim Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 On=16 //tag.build HATALI //region.tag.build 0 src.sysmessage henuz hazir degil. kısmını su sekilde yenilersen hatalı ev clicki calisicaktir. On=16 src.targ.color 0480 src.targ.name HATALI EV src.sysmessage Sayin .name> isimli ev sahibinin evini hatali isaretlediniz.[signature][hline]technical statuse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Elohim peki ne kadar işe yarayacakki ? :) Güldürmeyin boyle hatalı ev sistemimi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arq_PiSMeN Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 ev tabelaya tıklandıgında mı refresh leniyo yoksa kapı acıldıgında mı?[signature][hline]Arqas Hedere Hödörösü What is the PiSMeN & Metriks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolvex Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 ondan sonrasi soyle.. once sunu yapiyorsun housing.scp 'yi acip on=16 ya asagidakilari ekle; On=16 if (> == 1) src.sysmessage Bu ev daha once hatali olarak isaretlenmis. else tag.hataliev 1 link.color 0480 // renk nebuladaki ice rengi. timer 35000 // timeri istedigin kadar ayarla. endif return 1 bunu ekledikten sonra housing.scp'de evin refreshlendigi kisim var buraya bir kontrol koyman lazimki ev hataliyken refresh yapilamasin onu su kodlarla yapabilirsin ; if !(> == 1) link.timer 1036800 // buda 2. REFRESH olayi src.sysmessage Evinizi yenilediniz. else src.sysmessage Eviniz hatali iken refresh yapamazsiniz. endif bunu tam olarak nereye yerlestireceginide sen bulursun artik iki tane refresh olayi var o ikisinde bu kontrolu yaptiricaksin. birde [function hclick] var aynı scp icinde onun altinada asagidakileri ekle ; if (> == 1) if ( > 176800) message message [dokuluyor] message [HATALI EV] return 1 kolay gelsin..[signature][hline] [Bu mesaj wolvex tarafından 21 Ekim 2004 15:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar