Pingu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 ya clienti çektim bu client surekli açılıyor :D 10 tane açıldı maşallah. nedir bu ? birde clientin iconunu nasıl editlerim? İcon editor ile açtım client203.exe yi editledim ama kaydedilmiyor .exe olduğu için[signature][hline]EXILE PLAYER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pozitiff Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 restorator die bi prog var onu kullan.. mirc scripting sitelerinde bulabilirsin sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 hiç mirc script sitesi gormedim hayatımda :D bilen varsa link pls[signature][hline]EXILE PLAYER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 resource hacker mı ne böyle bir programdan bahsediyorlardı aklımda kaldığı kadarıyla... bir de başka bir program vardı benim kullandığım ama ismini tam bilmiyorum, icon edit mi öyle bir ismi vardı. download.com'dan bulabilirsiniz belki...[signature][hline]who is tazmanyak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 easy icon changer war dene istersen[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Teşekkürler ilk arkadaşın dediği programla yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar