Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ya haklısın okul bitirme projeler bindi tepeme bide üzerine sonrasında swtor çıkında arkadaş baskısı derken.. hata ettik aslında güzeldide o guild oyunda o dönem keyifliydi . keşke şu oyun bi toparlansa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xanthor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 bende furye transfer ettim bs mi :P guild: the law nick : fsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 law raid yapmıyordu değil mi Xanthor? edit: keşke secret worlde yatırım yapacaklarına age of conana eğilselerdi. karşısında oyun duramazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xanthor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Full pvp. Raid görmedim yapan daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 oyunu indiriyorum hadi bakalım son 1 gb :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 3 gün sonra bırakacan söliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Bugları temizledilerse ve oynayan sayısı pvp için yeterliyse bırakmam gibime geliyo bakalım girmeden bişey diyemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 yeniden bir oyun çözmek ne kadar sıkıcıymış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 ben lag yüzünden bıraktım sadece biliyomusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 ben de sırf ve forumlardan okuduğum bazı can sıkıcı olaylar yüzünden dönmüyorum. bu arada 1000. mesajım hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thurolf Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Bir hafta önce US serverlerinde başladık, eşimle beraber oynuyoruz. Sizleri paticik'ten bulunca EU'da Crom serverinde tekrardan başladık.(GM US<>UE transfer olmadığı söleyince mecbur kaldık daha dogrusu) WoW, Rift, Gw2'den sonra AoC yepyeni bir oyun oldu bizim için sevdik de, lv80 olduktan sonra p2p'ye geçmeyi düşünüyoruz, Crom'da oynayan arkadaşlar varsa bana ulaşabilirler, eğer ihtiyaç varsa beraber oynarken kullanabileceğiniz TS3 serveri sağlayabilirim. Server Crom - Thurolf(guard) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sreen Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Sreen olarak Fury'de hala oynamaktayım. 19, 59 ve 80'de mini bulmak kolay, dışarıda end-level'lar daha çok yeni gelen SDS bölgelerine hücum etmiş durumda (PVP'nin dibine vuruyorlar bu arada eskilerin Kesh'i gibi). Geçen hafta açtığım char'la gördüğüm kadarıyla Tortage'da da ciddi bir kalabalık var, çıkıp Conall's grup questlerini yaparken de birkaç dk. içinde 5 kişi daha bulmayı başarmıştım, oyuncu sayısı fena değildi. GW2 ve SWTOR için gidip 1-2 ay hevesini aldıktan sonra dönen de epey bir tanıdığım var oyunda. Ben ikisini de oynamadım ama AoC nüfusu açısından konuşmam gerekirse dönen oyuncu sayısını yadsınamaz buluyorum. Global chat'de en çok göze çarpan raidler T1 ve T4. Başlamak veya yeniden başlamak isteyen varsa bedava oyuncular için bütün sınıfları ve 80 öncesi dungeon'ları açtılar. Para limiti de 10g oldu. Yani 80'e kadar tek kuruş ödemeden, istediğiniz gibi gezip deneyebilirsiniz oyunu. (AA puanları ve Khitai için hala expansion'ı satın almış olmanız gerekiyor tabi) Biz 2008'in sonlarına doğru üç arkadaş başlamıştık, diğer ikisi bıraktı. :D Benim de iş yüzünden 1-2 aya çıkan sürelerle ara vermem gerekebiliyordu ama hep döndüm, bırakamıyorum bir türlü. Son ayrılışımdan sonra döndüğümde bir baktım bütün guild (Turks, Ergenekon, Abyssus... artık o zamanki adı ne idüyse) Crom'a geçmiş. O zamandan beri o guild senin bu guild benim girip çıkıyorum bir yerlere. Duyduğum kadarıyla Crom nüfus açısından çook daha yoğunmuş ama bence Fury de yeterli durumda. O açıdan sunucu seçerken oyuncu sayısından ziyade ruleset bazında düşünmenizi tavsiye ederim (Rage'den uzak durun yeter). Fury'de ulaşmak isteyen Sreen'e tell atabilir veya Kara Korum'da Brittle Blade için "iki çay kap getir abinle içelim" tarzı questlere koştururken bulabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 oyun için toplamda bu kadar yazı yazılmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar