Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kaldı mı oynayan?


KingV

Öne çıkan mesajlar

Geçende 1 ay bedava verdi Funcom ama 15 dakka bile online duramadım çıktım, aynı günlerde Wowu da prepaidle açtım 1 sene sonra ama onda da en fazla 10 dakka durdum, lvl kasmayı bırak karakterlerin koşma animasyonları bile çekilir gelmedi

Ne bileyim BF3, Skyrim, Jagged Alliance falan varken cidden sarmıyor artık eski nesil mmolar, GW2 çıksa diye beklicez artık
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Breareus said:

Nomak said:

Bilmiyoruz onceden oynamadigimdan nedir nedegildir bilgimiz yok ama oyun keyifli.Mapler geçer not aldı bakalım ilerleri nasıl.


Oynadığınız server ın adı ne?


Tyranny serverindayiz baya buyuk bir guild var lvling icin orada kosturuyoruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
beyler bayanlar merhaba. biz lise son öğrencileri, sınav kurbanları olarak lys'den sonra tabiri caizse abazan gibi oyun oynamak istiyoruz. 5 kişiyiz ve bir oyuna kapılıp gitmek istiyoruz. Oynayacağımız oyunu seçmekte ben görevliyim. Müthiş bir oyun bağımlısı olarak her türlü oyun deneyimine sahip olduğum için bana kilitlediler tabiki. haklılar da, bu konuda küstahlık yapabilirim. her neyse gevezelik etmiyim. gelgelelim bizim oğlanlar online oyun oynamak istiyor. Aklıma AoC geldi. buna başlıyalım premium oynarız parası neyse de veririz dedim. Daha önce çok heveslenmiştim ama hiç uğraşamamıştım. Bu yüzden kendime yakıştıramasam da oyunla ilgili hiçbir şey bilmiyorum. 5imiz de fena gazdayız oyuna başlamak için. Şimdi sizden ricam bana oyunla ilgili ne var ne yok anlatabilir misiniz? veya online oyun dünyasından ciddi kalite tavsiyelerde bulunabilir misiniz? Saygılarımla...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

diablo 3 oynayın, gw2 oynayın :)

uzun bir süre savunduktan sonra artık AoC'yi savunmuyorum. benim gibi sabırlı bir adam bile vazgeçti. çok istiyorsanız f2p 80'e kadar kasın karakterinizi, beğenirseniz devam edersiniz beğenmezseniz sallarsınız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

diablotr41 said:

arkadaşlar o zaman dediğim gibi oyunun her şeyini tamı tamına bana anlatın ki biz de oyunu 80 e kadar bi deneyelim. yani bir arkadaşınızı bu oyuna başlatıyorsunuz ve oyunda neyin ne olduğunu anlatıyorsunuz gibi düşünün. bir şey bilmeden nasıl deneyeyim oyunu di mi?


Kardeşim ben bedava olan seçeneği kullanıp şimdilik takılıyorum. Ancak 10 yıla yakın olan MMO deneyimimle şunu söyleyebilirim AOC daha farklı kafada bir oyun gibi geldi bana, Combat mekanikleri olsun, combo'ya dayalı sistemin yenilikçiliği olsun vs. Ancak populasyon bana yeterli gelmedi. Prime-time dışında pvp için "minigame" adında ki battleground larda sıra bile gelmiyor. Kaldı ki oturttukları combat sistemiyle PVE'nin nasıl işleyeceğinden emin değilim. Asla ön yarlıgı yaklaşmam, her oyunun bir oyuncusu var ancak bana kalırsa yeni bir kan, yeni bir güzellik olacağını düşündüğüm Guild Wars 2' yi bekleyin derim. Çünkü onun çıkışından sonra mevcut AOC oyuncularında da bir azalma olur kanımca. Kemik oynayan 300-400 kişi her daim o oyunda kalır, ama o da size "MASSIVE MULTIPLAYER" hissini vermez.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Tee 2008-12-21 15:17:23'den kalma hesabım vardı benim de, kimse söylemiyor ki oyun F2P oldu diye.

System requirements lab pass verdi, her ne kadar güvenmesemde benim ihtiyara indirip bir deneyeceğim tekrar. Belki sararım, oynarım falan da şu yöreğime conan sıkıntım geçer.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle bi - iki saat oynadım da, bu oyuna çok yazık olmuş ya,

Daha önceden oynamışlığım vardı gerçi de, performans sorunları yaşadığım için sub bitmeden bırakmıştım oyunu. Optimizasyon ile alakalıydı sanırım.

Ama oyun epey ilerleme kaydetmiş. Benim külüstür de bile rahat çalışıyor şu an. Optimizasyon problemi v.s yok.

Grafiklere, customizationa, animasyonlara, seslere, efektlere v.s diyecek bir şey bulamıyorum zaten. 4/4 lük bence hepsi.

Atmosfer ve oynanabilirlikte gayet güzel. Lore'a zaten laf yok. End-game PvE'de gayet iyi diye duydum, öyledir de tahminimce. PvP konusunda da Siege olayı falan epey cezbediyor

Ama f2p olayını biraz kötü ayarlamışlar. Tamam, 2-3 class harici başka class'la oynayamıyoruz, maksimum karakter slotunu da 2'ye indirgemişsiniz. De abi character customization kısıtlanır mı ya ? Level sınırını 80'den 60'a çek mesela, ama customization'u özgür bırak. Tipini ayarlayamadığım, sevemeyeceğim karakteri 80 yapsam ne olur ? Bilmiyorum gerçi, benim takıntılı olmamdan kaynaklı da olabilir. Kozmetik olayına çok önem veririm ben mmo'lar da. Onun haricinde 20 slot (misal) bag veriyorsun, 8 slot'unu kullandırtıyorsun. Bu da saçma geldi. Tamam adamlar para kazanacak illaki oyundan da, dengeyi daha iyi sağlayabilirlerdi.

Şahsen trial accounttan da oynamıyorum, para verip aldığım zamanında aylık ödediğim hesaptan oynuyorum. Az da olsa bir ayrıcalık beklerdim. Açıkcası düşündüğüm özgürlüğü sağlasaydı bi karakteri 80 yapıp subscription ile devam etmeyi düşünüyordum. Neyse

Şöyle güzel, küçük bir törkiş community bünyesinde bu oyunu oynamak şahane keyif verebilirdi, verir de. Hele bir de ultra grafik ayarlarıyla oynayabilecek bir makineniz varsa, girin manzara falan izleyin o bile yetebilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...