kthxbye Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 konuşmaya geldim ! Buarada Witch doctorun Soul harvestı gereksiz OP ! fix it blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 kthnxbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 bu arada WD en başarılı ilk class bence, nedenlerine geleyim. Bir kere ne oynuycağınızı bilmiyorsanız hele WD ile başlamak ilaç gibi. şimdi hepimiz biliyoruz ki düşen itema göre oynadığımız oyunu gördüğümüze göre fikirler 50 kere değişiyor. WD nin en büyük artısı crossbow bow da dahil olmak üzere her silahı kullanabiliyor. Yani levellarken güzel bir silah düştümü dps i yüksek vs direk kullanıyorsun. Böylece iyi kalitede gitme ihtimalin yüksek. Ayrıca petler, ranged aoe slowlar, ccler fln wdnin oynanışı başlarda daha kolay ve garanti. Ve soul harvest kesinlikle oyun başında ve ortasında OP olacak. Betada direk dmgi ikiye katlıyor şuan. nightmare, hell vs geldin elinde hem item birikti hem tecrübe edindin. Wd yi sevdiysen devam et, yok başka charda aklın kaldysa o itemları geçir mutluluğu umduğun chara devam et. Fikir verdim, yardımcı oldum bak sanada kthxbye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?85,3358966 Genel konudan devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar