sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Pil nasıl ? Xperia S aldım ama satıp HTC One alasım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 soylendigi kadar kotu degil, 1800 mah. gun ortasinda bitmiyor brightness full, 3g butun gun acik sabah 7den aksam 7ye kadar kullandim, hala %30 sarj vardi (en az iki saat browsing ve yaklasik 1 saatlik telefon konusmasindan sonra bu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Ekran full brigtness'da pil'in % kaçını yiyor ? Xperia S'de %35 brightness ile kullanıyorum yine de pilin %70'ini ekran yiyor, TFT ekran diye heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 galaxy nexus kullandin mi hic? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 @sun: kullanima gore 60-70 arasi degisiyor @matama: arkadasimda var, ne alacagima karar vermeye calisirken bolca kurcalamistim nexusu plastik olusu ve kamerasinin 5 megapiksel olmasi hosuma gitmemisti onun disinda gayet guzel telefon, eger one x cikmasa galaxy alacaktim zaten hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 tr ici fiyat alabilecegim bi internet sitesi var mı bunlar icin bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 1600-1700TL şuan sahibinden.com'da satılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 tr de taşeronu yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Düşer internete 1-2 haftaya. 1900'den aşağı beklemiyorum garantili olanları. Asıl benim ilgimi çeken One XL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 şu telefon ne bilen var mı?yeni konu açmayayım dedim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 şunlardan biri işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Yeni başlık açmaya gerek duymadım. Buradan devam edeyim. HTC, Sensation için Android 4.0 TR ve HTC Sense 3.6 TR update'i an önce ekranıma gönderdi. Şu an indiriliyor. :D Sensation'u olanlara duyrulur. Bir yazılım güncellemesi için tarama yapsınlar. Also, sensation owners, just continue to being awesome. Because your HTC is. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 2 hafta oldu ruu yu kuralı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 It's so beautiful. Android 4 bildiğin win olmuş. Mobil şebeke data uyarıcısı müthiş. Gui çok hoş geldi gözüme. Geçişler çok yumuşak, aynı oranda da akıcı. Telefon apple updatelerinde olduğu gibi yeni sürüm kastırır abi yapmıyor. Daha da hızlandı telefon. Bilmiyorum. Arzular şelale google ve htc. Olmuş. Bonus: Bu bu nedir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 abi işte chrome incognito ile aynı hesap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 yani searche normalde biri po yazarsa bişey bulamıcak =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Sensation XL'ye Sense 4.0 yükledim, resmen hayran kaldım. Port olmasına rağmen S2 dahil hiçbir cihazda bu kadar hızlı bir ROM görmedim. Ekranın kırılma olayından sonra HTC almam diyordum ama Snapdragon S4 lu One X'i kesin alacağım(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Tahmin ettiğim gibi 1900TL üzeri girdi piyasaya. Worldcard'a 1900. http://www.ereyon.com.tr/urun/htc-one-x-endeavor.aspx Yaza kadar bekleyecem bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 bu telefon 1600'den 1 yil icinde asagi inmez ben fiyati gordum direk htc evo 3d aldim vatandan 1030 liraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Fiyat için değil zaten yaygınlaşsın, kronik sorun falan çıkarıcak mı, feedback için bekliyorum. Bir de HTC'nin Uluslararası garantisi TR'de geçerli yani garantili olsun diye TR'den almaya gerek yok. Yurtdışından ucuza alın kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Nasil? Türkiye'de HTC cihazlara hangi firma bakıyor? Hangi belgeleri istiyorlar garanti için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Yok artık öyle birşey... :(Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Tasarruf Teşvik Paketi kapsamında yaptığı açıklamada vatandaştan yersiz tahsil edilen vergilerin bundan sonra faiziyle geri ödeneceğini söyledi. Şimşek sigarada yeni bir vergi modeline geçileceğini, yurtdışından getirilen cep telefonlarından da ek harç alınacağını açıkladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Yurtdışı telefonlarından 100TL alacaklarmış pasaport kayıt yaptırırken. Haşırt. @hayspat yurtdışı faturanla veya garanti belgenle KVK'ya gidersen mesela garantiden yararlanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 htc incredible s var şuan bende yüz defa yere düşürdüm belki banamısın demiyo çatır çatır çalışıyo. Eminim bu one serisi ondan çok daha iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 bu kadar mallık olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar