Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HTC One Serisi

vaperon

Öne çıkan mesajlar

@sun: kullanima gore 60-70 arasi degisiyor

@matama: arkadasimda var, ne alacagima karar vermeye calisirken bolca kurcalamistim nexusu

plastik olusu ve kamerasinin 5 megapiksel olmasi hosuma gitmemisti

onun disinda gayet guzel telefon, eger one x cikmasa galaxy alacaktim zaten hehe
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni başlık açmaya gerek duymadım. Buradan devam edeyim.

HTC, Sensation için Android 4.0 TR ve HTC Sense 3.6 TR update'i an önce ekranıma gönderdi. Şu an indiriliyor. :D

Sensation'u olanlara duyrulur. Bir yazılım güncellemesi için tarama yapsınlar. Also, sensation owners, just continue to being awesome. Because your HTC is. :D
Sosyal ağlarda paylaş

It's so beautiful. Android 4 bildiğin win olmuş. Mobil şebeke data uyarıcısı müthiş. Gui çok hoş geldi gözüme. Geçişler çok yumuşak, aynı oranda da akıcı. Telefon apple updatelerinde olduğu gibi yeni sürüm kastırır abi yapmıyor. Daha da hızlandı telefon. Bilmiyorum. Arzular şelale google ve htc. Olmuş.

Bonus:

Bu bu nedir bu?
Sosyal ağlarda paylaş

Yok artık öyle birşey...

:(

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Tasarruf Teşvik Paketi kapsamında yaptığı açıklamada vatandaştan yersiz tahsil edilen vergilerin bundan sonra faiziyle geri ödeneceğini söyledi. Şimşek sigarada yeni bir vergi modeline geçileceğini, yurtdışından getirilen cep telefonlarından da ek harç alınacağını açıkladı.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...