Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mini Cooper 3. Jenerasyon (F56)

prozzak

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Borusan'a gittim gecen gun. 3 kapi var sunda ve cok cirkin . sordum 5 ne zaman gelir diye. Uretimde yok dedi adam su anda. 1 seneyi bulabilir yani lol ( 2014 sonuymus internet kaynaklarina gore)

Dizel desen o da yok..minimum 3 ay'i bulurmus gelmesi dizelinde.

Bu arada aracin bos hali cook kotu sis far'i bile yok uzerinde. Bos aracin Jantlari cok cirkin. Para vermezsen sana rezil birsey veririz diyor adamlar. Klima bile otomatik manuel olmasi paraya bakiyor. Bu devirde manuel klimami kaldi abi onun icin bile para istiyosun...

Bmw birsey yapiyor hevesimizi kursagimizda birakiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Malesef 5 kapı olsa öyle sırıtmaz uzamiş araç bir kaç cm ve bu uzunluk arkaya yansımız gibi geliyor bana dizaynında sucu var sonuc olarak cenaze araci gibi geldi

şu yeni teknoloji motorları countryman veya paceman için de çıkarsa direk onlardan birini alırım :(

Şimdi countryman alsan elinde patlar(aynı fiyatlar şuan) Arabanın herşeyi değişti... motordan yol tutuşuna iç dizayn malzeme kalitesi vs.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Masticore said:

Dizel konusunda pek bilgim yok

. Birşey sorucam Mini dizel araç bakımda borusan çok geçiriyormuş doğrumu ? Ve 15000-20000 bin olan periodik bakım 10000 bin e. Düşüyormuş ve bakım ücreti 2-3 kat fazlaymiş benzinliye göre...

bmw nin kendi motoru ise tam aksine 30 bine cikmasi lazim dizel bakiminin normalde. 1600 cc diye oyledir belki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...