mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 deadwoll said: Seele said: mulgear6 said: o zaman yengeye selamlar saygılar yurtdışı hatun yanındayken çekilmiyo ama valla :( onun sunu okuma olasi yüzde kac sen onu söyle bana. hayir sonra gelir mezarina cicek birakirim. Ya bu arada, biz burada tanıştık ve gayet keyifli vakit geçiriyoruz. (hayatım selam =)) adamla boşuna dalga geçmemişler AĞZI SÜT KOKUYO BUNUN ALIN BU EZİĞİ DIŞARI
Seele Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 copry said: Dişleri beğendim. olayin ana temasi bu degil LÜT FEN.
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Kız diş fetişisti belki? Belki partilere diş bakmaya gidiyor sadece? Ayrıca mulegear sen de daha kız arkadaşını ekip bir esnaf fuck feste gitmemişsindir burada tatava yapıyorsun.
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 kız arkadasım (yüzünden) için 20€'luk amsterdam gidiş dönüş biletimi yaktım :(
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Oha bana vereydin QQ. Gidiş-dönüş 40 euro burdan, nisan ortası gidicez bakalım. (Varsa ucuza bilet alma yolu söyle de ben de alayım)
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 geçen sene ICE'nin 10. yılıydı her yere 10€ luk biletler vardı :( şimdi almaya kalksam karlsruheden 50 bahn cardla nerden baksan 150€ gidiş dönüş qq
copry Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 deadwoll said: Kız diş fetişisti belki? Belki partilere diş bakmaya gidiyor sadece? Ayrıca mulegear sen de daha kız arkadaşını ekip bir esnaf fuck feste gitmemişsindir burada tatava yapıyorsun. Ahahahah harbi öyleyim yalnız ^^
Öne çıkan mesajlar