Black-ice Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 ve işte 30. x'de master topiğimle karşınızdayım. :) Şimdi Almanya'ya gitmek istiyordum ancak max. 2.40 falan olabilecek ortalamam yüzünden bunun çok zor olacağını gördüm. bölümüm mimarlık, biraz araştırdık ve italyada okulların 1 senelik master programlarının çok da pahalı olmadığını (napoli 6000, floransa 11.000) gördük ve yeterli bir portfolyo ve bu ortalamayla bu okullara kabul edilebileceğimizi gördük. Bir kaç yurtdışı eğitim danışmanlık bürosuna fln gittik ve olumlu sonuç aldık. Şimdi tabii ben bu firmalara her zaman kapıya gelen tencere satan adam gözüyle baktığımdan araştırmalara devam ediyorum. Nasıldır italya? Var mı giden o taraflara? Accademia İtaliana var floransada mesela master programı 11.500 euro. İngilizce tabii. Bu bir senede biter mi? Daha pahalıya patlar mı bana? Eğitim nasıldır? Teşekkürler şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EveryKindOfCat Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Politecnico Di Milano, IUAV var Venedik'te bunlar epeyce prestijli okullar. Bir senelik master programı diye adı geçen programların akademik bir geçerliliği yok. Ben işe başlayacağım, zaten amacım sadece gidip biraz oralarda kalmak, diyorsan git derim 1 yıllık programlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Akademik geçerliliği nasıl yok yaw?? Türkiyeye gelince işime yaramıcak mı yani bu benim? İç mimarlık düşünüyorum mesela. Cvme bakan adam mimarlık üzerine italyada iç mimarlık eğitimi görünce iyi olmayacak mı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 akademik geçerlilik akademik takılacaksanız önemli olmalı bence yüksek lisans gibi konularda. ha okul iyi değildir, orası ayrı konu, ayrıca konuşulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Akademik kariyer anlamındaysa eğer sadece düşünmüyorum o konuda. Yeter ki vizyonumuz genişlesin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 gecen sene italyan mimarlik ogrencileriyle yasadim. italya'dan kacmaya bakiyorlar, egitimi olsun kariyeri olsun cok yetersiz diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 italya çok bozdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EveryKindOfCat Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Piyasada çalışacaksan sorun olmaz, hatta İtalya'yı çok matah bir yer sanıp hoşlarına bile gidebilir bu coğrafyada. Akademik olarak düşündüğün birşey varsa onu yapamazsın, asistanlık, doktora gibi. Ben derim ki illa iç mimarlık master'ı yapacaksan, İTÜ'nün programına başvur. Bir yıl burada, bir yıl Almanya'da. Yani vizyonun genişlesin de hakikaten genişlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar