mukusleo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 caop land den sonraki bölümün görevini alamıyorum kapıma bir para işareti geldi galiba haraç sürekli orda para artıyor bende alıyorum sonra lance aradı gel falan diye görevi alımıom[hline]Mukus Leo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukusleo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 UUUUUPPPPPPPPPPPPP[hline]Mukus Leo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 yapman gereken şehirde gayrimenkul kazanmak barları,işyrlerini almaya başlamak zorundasın önce malibuyu sonra printworksu sonrada sunshıne autos,taxı comp.....bu sırayla al,dondurmacı ve strıp clubı en son al çünkü bi işe yaramıyorlar.satın aldığın bazı işyerlerinde görevler çıkacak bu görevlri bitirmelisin,offff roman yazdım bea[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 film stüdyosunu al:lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Ben tankı nasıl çalacam onu bil soleyinde :) Her turlu karambolu yarattım gittim tankın yanına kitli dio[hline]Bonus Simo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 tankın içindeki adam inecek öyle alacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 İnmioki şerefsiz[hline]Bonus Simo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gordon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 bak tank görevini alınca hemen git denilen yere köprüden geçtiktan sonra biraz daha ilerle orda bi dough nut cı var konvoy ordan geçerken duruyo iindeki adam iniyo tankın sende emen atlıyıp kacıosun soonra hava alanı nın orada bi eyre sokturuyo tankı misyon ekompilişıd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mondain Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 ALDIĞIM YERLER ŞUNLAR BAŞKA VAR MI GEREKLİ BİYER malibu film stüdyosu sunshine autos karbur takisimi neydi unuttum şimdi domdurmacı strip club başka almam gereken yerler var mı?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 eheh aynen bende bunlari aldim baska bisi kalmadi gorev vercek fln adamlarda bitti ne kaldi bana simdi ne anladim ben bu vice city den:)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NR_GladiatoR Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Bende bir tek Malibu ile film studyosu kaldı. Pole position' daki odaya girdikten sonra 4-5 dk bekle sonra çık. Oranında kapısında para toplanmaya başlıyor. Bir de şu malibudaki Driver bölümü nasıl geçilir kolay yolu yok mudur? Ayrıca film stüdyosu hangi semtte, zahmet olmazsa bir yazıverin ;P[hline] - Age Of Mythology - http://www.aomcrazy.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 sehrin en kuzeyinde ortada ada var koprulerin bulustugu orda biraz ara bulursun[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Şimdi ismini hatırlamıyorum ama büyük limanın yakınlarında sürat teknesi yapan bir bina var orayı da satın alabiliyorsun. Tekneye binip zamanında checkpointlerden geçersen para vermeye başlıyor. Bu arada dondurmacı da belli bir sayıda dondurma satarsanız para getirmeye başlıyor. Ben 100 tane sattıktan sonra arabadan indiğimde olmuştu ama belki daha az bir sayıda da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 said: mukusleo, 22 May 2003 15:12 tarihinde demiş ki: caop land den sonraki bölümün görevini alamıyorum kapıma bir para işareti geldi galiba haraç sürekli orda para artıyor bende alıyorum sonra lance aradı gel falan diye görevi alımıom[hline]Mukus Leo biraz daha fazla bilgi verirsen yardımcı olabilirim sanırım nerde takıldını anlayamadım cunki [Bu mesaj alkadras tarafından 23 May 2003 02:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NR_GladiatoR Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 çok sağol dondurmacıda 50 yi geçmeniz yetiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 malibudaki driver görevini polis istasyonunun önünden geçerken adamı geçeceksin yoksa çok zor geçmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 ehhe bende o adam sansa kaza yapti ole gectim ben yoksa cok zor gecmek onu hakkaten[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NR_GladiatoR Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 heh sonunda geldim "keep your friends close..." a. Yarın bitsin şu oyun artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 benim bitti ama sonra ole oyun sonuclari fln cikmadi uani keep your friends close son bolum degilmi bende oyun hala dvm ediyo[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gordon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 yaw oyundaki saklı 100 tane torba var ya onların hepiciini toplayınca noluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ya abi bütün görevler bitti dükkanlarda verilenlerde de bi film stüdyosu kaldı... ee ben napcam şimdi???? görev veren yok[hline]Anadolu uygarlığın beşiğidir. Evet beşiğidir. Uygarlık orada doğmuştur ama korkarım büyümek için başka yere göçmüştür. - Ludvig Bauhaus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NR_GladiatoR Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 onu da bitir açılır. zaten en güzel görevler onda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ya o uçak olayını yapamadım doğru yerden geçiiim derken uçaı düşürüom[hline]Anadolu uygarlığın beşiğidir. Evet beşiğidir. Uygarlık orada doğmuştur ama korkarım büyümek için başka yere göçmüştür. - Ludvig Bauhaus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: gordon, 24 May 2003 18:25 tarihinde demiş ki: yaw oyundaki saklı 100 tane torba var ya onların hepiciini toplayınca noluyo ilk oyunda her 10 hidden pakette bir evinin onune silah koyuyodu bedava alabiliyodun bundada ole olmasi gerek herale ama hic denemedim[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar