fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 account satan var mı osi için ben de oyunun cdsi aos bilgisayarda yuklu sanırım patchlesem ve accountum olsa girebilirim oyuna fakat e bayden alamam sadece account satan bir arkadaş var mı acaba istanbul olursa çok gusel olur... bi de fiyatı da iyi olursa anlaşabiliriz...[hline]Anarchy owns Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 uplıyorum... elinde boş bi account olup da satmak isteyen varsa...[hline]Anarchy owns Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 fizban vardı satan. Ben bi ona haber vereyim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 bendede lbr reg code var istersen[hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 aos için update gerektirmeyen bi account varsa alabilirim çunku şu an kredi kartı yok o yuzden alamıyorum account ztn ama 2-3 haftaya olucak kart[hline]Anarchy owns Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.