fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 account satan var mı osi için ben de oyunun cdsi aos bilgisayarda yuklu sanırım patchlesem ve accountum olsa girebilirim oyuna fakat e bayden alamam sadece account satan bir arkadaş var mı acaba istanbul olursa çok gusel olur... bi de fiyatı da iyi olursa anlaşabiliriz...[hline]Anarchy owns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 uplıyorum... elinde boş bi account olup da satmak isteyen varsa...[hline]Anarchy owns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 fizban vardı satan. Ben bi ona haber vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 bendede lbr reg code var istersen[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 aos için update gerektirmeyen bi account varsa alabilirim çunku şu an kredi kartı yok o yuzden alamıyorum account ztn ama 2-3 haftaya olucak kart[hline]Anarchy owns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar