yav Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 mesela telefonumun mikrofonu bozulduğu için kulaklık olmadan konuşamıyorum böylece zararlı ışınlardan dalgalardan kendimi uzak tutarak sağlıklı bir iş yapmış olduğumdan ötürü telefonudaki bozukluk canımı fazla sıkmıyor mesela daha ucuz olmasına rağmen 1,5lt lik kola yerine yanlışlıkla 1 litrelik almışım diyorum ki zaten fazlası zarar asddas nasıl ama çok yapıyorum bunu daha vercem örnekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Kisisel gunun gelmis senin haci. Zaman yonetimi bir bu iki. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 hahahah çıkıyorum şimdi dışarı vallahi amanyarebpi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 tam beşiktaşlısın işte sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Zararlı dalga çok fena olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Llama said: tam beşiktaşlısın işte sevinmek için sevmedik ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 yav istanbula geldiğimde seni alıp bi sarsıyım ben ya :) senko effect görmüş olurun, hem de kendine gelirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 kırmızı ışıktan hız sınırının 3 katı hızla geçip, insanların başına neler gelebileceğine dair onları bilgilendirebilirsin. kola hiç içme abi bence. getirisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar