Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dayak yiyen öğrenci okuldan atıldı

mahmud_mahmudov

Öne çıkan mesajlar

emanet said:

ahah 90 yılda cumhuriyetin geldiği yere bak.

adam eğitim sistemini düzelticem diye kıçını yırttı, medreseleri yobaz yuvalarını temizledi, islamın yüzyıllarca verdiği zararı temizlemeye çalıştı.

2012'ye fast forward, irticacı görüş devletin tepesine oturdu. çakma medreseler gene açıldı, ülke tarikatlar sahte şeyhler ajanlar yuvası oldu. halk osmanlı özlemi çekmeye başladı, en çok izlenen film, dizi oldu osmanlı.

this!

+

gerçekten bu halk haketmiyor bu cumhuriyet rejimini. ben bu haberi ilk okudugumda iyi olmuş ben olsam daha fena yapardım demiştim. çünkü; öle bir okulda okursan böle bir muamele görürsün yavrum. önce kafa olucak, mantık olucak!

ki işin diğer tarafı çocugu hala imam hatip'e yollayan insanlar... gerçekten haketmiyor bu halk hiçbişeyi.

cereb

hiç bi öğrencine hafif de olsa vurdun mu ya da dövmek istedin mi sdfsd

Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

bazı çocuklara dayak şart ya, git şımarıklığını dışarda yap

hangi çocuğa dayak lazım oluyo biliyomusunuz.evde dayak yiyen çocuğa
anne baba uğraşamadığı söz geçiremediği an dayakla susturunca ben okulda o çocuğu
''lütfen..'' şeklinde uyardığımda
''ne diyo lan bu dsffgsdghsh'' diyo.eşiği dayağa yükselmiş oluyo çünkü ama çaresiz diil azcık vicdanlarını gıdıklayınca onlar da anlıyolar ''lütfen''den
Sosyal ağlarda paylaş

emanet said:

ahah 90 yılda cumhuriyetin geldiği yere bak.

adam eğitim sistemini düzelticem diye kıçını yırttı, medreseleri yobaz yuvalarını temizledi, islamın yüzyıllarca verdiği zararı temizlemeye çalıştı.

2012'ye fast forward, irticacı görüş devletin tepesine oturdu. çakma medreseler gene açıldı, ülke tarikatlar sahte şeyhler ajanlar yuvası oldu. halk osmanlı özlemi çekmeye başladı, en çok izlenen film, dizi oldu osmanlı.

bu gerizekalı halk bi bok haketmiyor. çocuğunu imam hatipe niye yollarsın? nasıl bir embesil olmak gerek bu kararı vermek için?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...