Delyyyy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 sanki benden bahsetmişsin gerçekten çok benziyoruz ya boyun kilon falan kaç yaşın kac 1.88cm 105 kg 16 yaş 17 de denebilir[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ikizler. nedanko buddy'nin telefonlarla görüşmesi yasak. ne kadar geçen günler :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: Delyyyy, 11 Eylül 2004 06:17 tarihinde demiş ki: sanki benden bahsetmişsin gerçekten çok benziyoruz ya boyun kilon falan kaç yaşın kac 1.88cm 105 kg 16 yaş 17 de denebilir boyum senden 2-3cm kısa sanırım kilomda senden 2-3 kilo az :) çift yumurta ikizimiydi ne öyle birşey olmasın :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: Delyyyy, 11 Eylül 2004 06:17 tarihinde demiş ki: sanki benden bahsetmişsin gerçekten çok benziyoruz ya boyun kilon falan kaç yaşın kac 1.88cm 105 kg 16 yaş 17 de denebilir Aman yarabbi. Koşun forum göçüyoooo...[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Radyo Anadolurock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ikizler burcunun özelliklerini taşıyosan ortam senin yalnız olayları abartma konuşurken fazla yüksekten atma hatta hiç atma en güzeli [signature][hline]orochi [Bu mesaj xueshen tarafından 11 Eylül 2004 06:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Ooo OooOOOo OOOooO *!forum göçmüştür* Evet ikizler konusunda haklısın. 2zler kadar çabuk ortama ayak uyduran ve sevilen bi burç tipi daha yoktur..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Radyo Anadolurock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 paticik mi.. hmm yok birşey olmaz..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ben 29 aralıta doğdum yani ne oluyorum *günün gazetesine bakar* hmm oğlakmışım yok sendemi oğlaksın orc_lord sakın oğlağım deme atarım yoksa kendimi camdan aşşağı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 japonya deil ki burası göçer valla[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: orc_lord, 11 Eylül 2004 06:13 tarihinde demiş ki: hmm kendim mi? tanıtayım o zmn: sessiz, içine kapanık, zeki ama fazla çalışmayan, şişko, yemek yiyen, elektronik/bilgisayar konusuyla ilgili olan, basket ile ilgilenen, fazla konuşmayan, hertülü kişi ile arkadaşlık kurabilen, kalın sesli vs. biriyim :) lordum yok yatmıyorum da internet bağlantım kopuyor zaman zaman artı çalışıyorum ben . telefon falan da geliyor. şimdi ::: 1- artık içine kapanıklığı atma zamanın geldi . madem yeni bir ortama giriyorsun tam fırsatı. kendini yenile. içine kapanık olma. bir arkadaş kendin gibi ol demiş. kısmen doğru bu; yapmacık olma asla. ama kendini yenilemeyi bil.yani ben buyun napıyim deyip te içine kapanık olmayı sürdürme... 2- basketbol oynamayı sürdür. artı artık kilolarını verme zamanın da geldi.. yemene dikkat et. fazla ekmek yeme, yersen de kepekli ekmek ye. fazla yağlı yeme. akşam 19.30 dan sonra yemek yeme.acıkırsan da meyve ye. kahvaltını sıkı yap. 3- madem zekisin çalış eşeklik etme. çalışmaktan zarar gelmez. çalışan inektir yanlış bir atasözü. abartılı çalışan inektir.mesela çalışacam diye basket oynamayı bırakma. basketi ben de severim bu arada. allen iverson hastasıyım ama olimpiyatlarda beni hayal kırıklığına uğrattı hıyar.. 4- kalın ses ne kadar kalın ? :) 5- bir kız arkadaş bul kendine.. bunu göndereyim de tlf var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 senin normal ortam içinde fazla konuşmaman oğlaksın ama orc lord bi sorun çekmez dimi nedanko[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ikizlerle ortamın ne alakası var?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 hoca burcununözelli sempatik kolay iletişim kurabilen mantıklı uyumlu canlı yadayada yada[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ortamlar konusundaki uzun süreli yandan yemiş izlenimlerim sonrasında, yapılabilecek en ve tek doğru şey kendin olmak, yani kimseden lafını esirgememek, bi de biraz hoşgörülü olmak. yani en rahatı bu, varsın amerikan gençlik dizisi tadında hoppidik hoppidik olmayıvereyim herkesle.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ayrıca sap'ımdırda :) somebody güzin ablamız olacak bu gidişle :-p yeni ortama girince tamamen değişmek söz ettiğin bir nevi?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 valla hoca sen uyumassan yarın ortamı mortamı zor görürsün[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ayrıca değişmezki insan pat diye yeni ortama girince beni böyle tanısınlar yada şöyle davranayım diye neysen osun ve o olarak gitce saı solu akıllara zarar[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 eh bu konuda biraz tecrüübelerim oldu 8 yıl ozel okulda okudum,el bbek gül bebek,sonra al istanbulun en kötü devlet liseerinden birine transfer,reisler,aga lar,ammolar doldurmuş koridorları,okulun çarkları biraz yağlanmassa dönmüyordu camlarımızdan biri kırıkken ve soğuktan montla kurtulmaya çalışırkne derslerimizde,okul müdürümüzn kırmızı 320si gözlerimizi alıyordu.ilginç tabi lan diye kldım onra taşındık,tasiınmakla lise1in 2. dönemi başka bir okul,sınıfa girdim bir köseye otrdum,herkes oo bab tatil nası geçti derken ben mal gibi kaldım.neyseki bazı arkadaşlar ortama kaynaştırdı beni. su an yiene bir tecrübe geçirmk üzeriyim,bu yıl öss senem,lisenmin son senesi,ama yakında taşınmak gibi bir durumumuz var,bahçeşehirden mecideyekoye,okulum yine değişecek,dershanem,alışmtığım tüm düzen toptan gidecek,dağılacak.öss senem üstüne bide bu taşınma bana gircek diye düşümüyorum eh şans dileyin bana ...[signature][hline]sevgü kelebeğüüüü [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 11 Eylül 2004 06:40 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 11 Eylül 2004 06:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 gençler tabiiki neyseniz öyle olun. yapmacık olmayın kendiniz olun ama demek istediğim şudur ::: "ben içine kapanığım.. napıyim" yok öyle birşey ! ne demek içine kapanığım.içine kapanık olma değiştir bu durumunu. bunu değiştirmeye çalışmak yapmacık olmak değildir.kendini yenilemeye, aşmaya çalışmaktır..başta bocalarsın hatta yapmacık da gözükürsün ama daha sonra başarırsın.. "ben şişmanım" eee?? bu hep böyle mi gidecek.. yediğine dikkat edeceksin, spor yapacaksın... "ben tembelim" nereye kadar ?? illaki çalışman gerekecek..bugün olmazsa yarın.. yarın ailen için çalışmak zorunda kalacaksın.. o zaman şimdiden alıştır kendini tembel olma... "benim kız arkadaşım yok.." ??!! niyee ?? niye yok ? git bul kendine bir arkadaş. hiçbişi olmaz korkma .. hatta daha iyi olur.. şimdi gitmem gerek birazdan dönerim belki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 @somebody Ahah deli cevat gibi oldu..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Radyo Anadolurock [Bu mesaj nedanko tarafından 11 Eylül 2004 06:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 hiç uykum yok dün 4'e kadar uyudum ayrıca ortam bugün başlamıyor :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 deli cavat?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Eh ne güzel ben hiç uyuyamıyorum..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Radyo Anadolurock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 !!doğrudur somebody ama içinekapanık olmak kötü bişey değil!! diğerlerinde haklısın spor arkadaş şişmanlık[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 acaba hiç uyumayıp bu gece erkenmi yatsam? yoksa bu gece sabahlasammı? hangisi önerilir? hangisi önerilmez?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar