Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adsl rezaleti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet arkadaşlar adsl faturamı şimdi aldım. 256k adsl var 200 milyon fatura gelmiş. Yani o kadar sinirlendimki anlatamam. Ben böle telekomun..... Ramazan ayında yaptıkları rezalete bak..[signature][hline]Küfür etmeyin a.q
Mesaj tarihi:
nası oluyo o?[signature][hline]XaeroFarb, 25 Ocak 2003 18:51 tarihinde demiş ki:
Benim hatunun simsteki erkek arkadaşını katletmiştim havuza soktum sonra havuzun merdivenini sattım eleman boğuldu öldü Sonrada bide saveledim manyak oldu...
Mesaj tarihi:
ilk faturaysa sayet kullandıgın ay ıle gelecek ayı verıyorsun yanlıs bılmıyorsam yenı sıstem bu sanırım bırde dıger zımbırtılar[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz(Kral)
Mesaj tarihi:
bnm ark da 256 almıstı,ilk faturası geldi 190 milyon,o da abartı,tt yi yıkmaya gidiyodu ne oldu bilmiyorum...[signature][hline]You´ll never be alone again
You´ll never die again
You´ll never be born again
You´ll forever be, stuck here in eternity...
Mesaj tarihi:
said:
December_Flower, 20 Ekim 2004 21:38 tarihinde demiş ki:
bnm ark da 256 almıstı,ilk faturası geldi 190 milyon,o da abartı,tt yi yıkmaya gidiyodu ne oldu bilmiyorum...

Hiç gitmesin sora bi 200 daha gelir :)[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır....
Me
Mesaj tarihi:
Yok yok babam hakkaten cinnet geçirecek önümüzdeki ay :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..