Reumer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 yaw karakter yavaş yavaş 50 lere gelmeye başladı bende artık alayım dedim toa..zaten 2 haftada falan gelio anca olur diye.. ama ukgames. de tükenmiş..sadece collectors edition var oda az miktarda.. yurtdışında oturan ve bana gönderebilecek(kargo ücretini hepsini fazlasıyla veririm.) yada güvenilir bir şekilde türkiyeye getiren başka bir site bilen varmı? yada elinde fazla olan? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theturk Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 bu siteyi dene en ucuz ve hizli burasi gonderiyor www.cdromshop.com[signature][hline][b]TheTurk - KAY - Albion - R3L3 Laxon - KAY - Albion - R3L4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 bu site us versionumu gönderiyor eumu?[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 burdan alan varmı aranızda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 toa nın eu veya us i diye farkediyormu? eğer farkediyorsa bana eu lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 edio.[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theturk Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 bu site US versiyonu gonderiyor[signature][hline][b]TheTurk - KAY - Albion - R3L3 Laxon - KAY - Albion - R3L4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 arkadaslar, eu versiyonuyla us versiyonu arasindaki fark hakkinda bilgi verebilicek olan varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 biri avrupa serverı diğeri amerikan serverı :D[signature][hline]Imsonia Sumotoru (Level 50 Cabalist) -- Turkish Knights -- For Albion İçim (Albion/MERLIN) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theturk Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 bir tek kita farki yok bildigim kadari ile EU versiyonu herzaman gec giriyor yeni patchlere falan...Mesela nf cok gec basladi diye biliyorum ben EU versiyonunda...[signature][hline][b]TheTurk - KAY - Albion - R3L3 Laxon - KAY - Albion - R3L4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Ben cdromshop.com'dan aldım kaymak gibi geldi valla tavsiye ederim.[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: theturk, 20 Ekim 2004 16:28 tarihinde demiş ki: bir tek kita farki yok bildigim kadari ile EU versiyonu herzaman gec giriyor yeni patchlere falan...Mesela nf cok gec basladi diye biliyorum ben EU versiyonunda... daha bashlamadi ^^ , beta ashamasinda shu an... 1 ay filan kaldi sanirim bashlamasina...[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 toa amazon.co.uk dışında biryerde göremedim diğer bütün yerler hepsini birleştirip tek paket yapmış mail çektiğimimdede yok kardeş satmıyoruz tek diyorlar banada lazım toa ama bulamıyoz.[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Arkadaslar benimde toa e ihtiyacim var artik fakat us veya eu konusunda bilgim yok yane eu versiyonun aldigimda benim gold edition daoc us se bi sorun cikarirmi sikarmazmi konusunda bi bilgim yok.. su anda iskocyadayim,haftasonu ingiltereye londraya gecicem eger orda ayni fiyatlar civarinda bulabilirsem almayi dusunuyorum fakat london da buyuk ihtimalle eu satiliyodur bu bana ileride bir sorun cikarirmi ??? istanbuldan isteyen arakdaslar varsada eger orda bulrusam yardimci olmaya calisirim ama soz veremiyorum... saygilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 elindeki versiyon ne ise onun aynısını alman lazım ToA olarak, yani eu ise eu alacaksın diğerleri çalışmaz[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 oyunda güvenilir bi amerikalı arkadaşın varsa paypal le 30 dolar gönder ertesi gün versin sana toa key[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: Sensible, 20 Ekim 2004 16:36 tarihinde demiş ki: Ben cdromshop.com'dan aldım kaymak gibi geldi valla tavsiye ederim. Vallah bende sensin tavsiyesi ile sipariş ettim DHL Express ile kaymak gibi geldi vallahi[signature][hline]Imsonia Sumotoru (Level 50 Cabalist) -- Turkish Knights -- For Albion İçim (Albion/MERLIN) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar