Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar Alıyorum, Yardım Ederseniz Sevinirim.

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

İşlemci : 3200E (Box) PENTIUM 4 (HT) 800MHz - 1MB Cache - 90 Nm (Prescott) $270

Anakart : Intel D865 PERL P4 MAINBOARD-i865PE, AGP8X, DDR400, 800MHz, Ses, S.Ata,2.0 (Box) $90

Anabellek : 2 x Kingston PC 3200 512 MB DDR-RAM 400 MHz (CL 2.5) $2x110

Ekran Kartı : Leadtek Winfast TDH400 6800GT $560

HDD : 2 x Seagate ST3120023AS 120 GB - 7200 Barracuda- 8 MB 2 x $107.50

DVD Rom : LG 16x $30

DVD RW : LG GSA-4120B 16x DV-R - 40x CD-R - (+/-)-INT- (Box) Dual Double Layer (8.5GB) $120

Monitör : LG T910BU 19 inch 0.24 dpi-1600x1280 /69 Hz - FLAT $260

Mouse : Logitech MX510 $60

Hoparlör : Creative 3300 2.1 SURROUND I-TRIGUE $123.75

Kasa : Thermaltake XXX

Şimdi arkadaşlar, birkaç sorun var. İlk mesele şu kasa. İlk başlarda Diabolic TH202 almayı düşünüyordum ama sadece görüntü o kasa. Thermaltake V2000a düşünüyorum şimdi ama o da 200 dolar ve ayrıca power supply almam gerekecek. Gerçi her TT öyle de, yine de fiyatı daha makul (120-150 dolar arası) bir TT kasa önerir misiniz?

İkinci soru : Klavye ne alıyım? Tercihen Logitech.

Creative i-triuge 2.1 alıyorum, çünkü evdeki bilgisayarımda Creative 6.1 6600 var ve kablolardan delirme noktasındaydım en son. Ayrıca yurtta surround olayına girişmem aşırı kasacak, o yüzden en cillop 2.1 i alayım dedim, bunlar surround yapıo flan kendisi. Siz ne diyosunuz?

Yardımlar için çok teşekkürler.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 18 Ekim 2004 11:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Fiyat 2k dolar + kdv oldu bu arada, fiyatı biraz aşağı çekecek tavsiyeler de makbule geçer.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Sosyal ağlarda paylaş

sen de bu bilgisayar için 1mb cache yazmışsın, benim sorduğum kişiler 1mb cache için kötü diyorlar.. 2mb ile 1mb arasında çok büyük bi fark var mıdır? çıldırıciiim[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

klavye olarak bence backlit laptop klavyesi al, super.
kasa olarak islevsellige onem ver, rayli sistemi tercih et.

intele bir alternatifin 1.8ghz g5 li imac. 20inch lcd yle beraber geliyo, tek sorunu ekran karti: fx5200. onun degisimi oluomu bilmiorm imac lerde. fiyati da senin verdigin sistemden ucuza gelio 2600 ytl civari yanilmiosam.[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you."
Sosyal ağlarda paylaş

Bühühühüh koyam sana ya nispet yapıyon dimi[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..
Powered bY Korax & Pascal.
Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

Bak bende Thermaltake V5000 var . Sen zaten 200 dolar kafadan çıkar kasa için çünkü 180 den aşağısı kurtarmaz.
Örnek olarak ben ve ark. ı vereyim o gitti küçük kasalardan v2000 veya 1000 aldı ama fiyatı 160 dolardı. ben gittim bunu aldım ve sonuç ( power supply'larımız aynı 480 Watt thermaltake ) onun bilgisayar 55-61 arası çalışıyor benim ki 25-41 arası ( derece c olarak. Ama onunki ses çıkarmıyor, benimki kamyon gibi . ( ama fan hızları ortadayken aynı ses onun yğksek fan hızıyla . ) . Bir de ben hata yaptım çelik aldım. Sen alıyorsan aluminyum al çünkü arada bir 5 kilo fark var.

Klavye Logitech iyidir . navigator 2 serisinden klavyesi daha iyidir. ama dikkat et türkçe tuş takımlı olsun.

2.1 alıyorsan soylediğin creative'i al. O en iyisi aralarında ( 160 $ + kdv gibi bir şey o galiba )[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

intel anakart alma asus 875 al.bide o vga biraz pahalı gibi:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

o creative çok ii şu anda bende kullanıom çok rahat bide bence mouse klavye birlikte set al bide lead tek yerine asusu düşün medin mi bide:) thermaltake alcaksan o fiyatta normal denebilir[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

Uzaylıda olsa,insan insandır...
Sosyal ağlarda paylaş

"yuh". o kadar apra varsa bari 1024 rd ram al.. daha daha daha daha hızlı olur.. (artık bu daha ne kadar iyi oluyosa...)
yalnız kız kardeşin varsa tavsiyem p4 1.7 gforce 5200 gidi bişi al.. (ram de 256 yı geçmesin).. ÇÜNKÜ sims 2 oynanamıyor :D!!!![signature][hline]The man in black he waits , Behind this last task
Its full of pain , To sacrifice the only son
Sosyal ağlarda paylaş

Evde cillop gibi bilgisayarı ona bıraktım zaten ya audigy2 ses kartımın ve 6.1 hoparlörümün de üstüne yattı ayrıca grrrrr

Bunu yurda alıcam.

Bu arada ram 2x512 yani 1024 mb
hdd de 2x120 yani 240 gb.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Sosyal ağlarda paylaş

said:
screamer, 18 Ekim 2004 21:16 tarihinde demiş ki:
* Ekran Kartına oha der ve kaçar *

Valla bence de oha da daha ucuz GF6800 gt yok sanırım.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Sosyal ağlarda paylaş

o anakartı deiştir hiç yakışmıyo.mis gibi sisteme dandirik intel anakart.git asus al 2. defa yazıyorummmmm[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

VAlla Asus P4c800 alıcaktım ama intelin bunu önerdiler???[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 18 Ekim 2004 22:48 tarihinde demiş ki:
VAlla Asus P4c800 alıcaktım ama intelin bunu önerdiler???

şiddetle asus p4c800 almanı öneririm..[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

Amd düşünüyordum ama şu anki prescott teknolojisi bence çok daha güzel, zaten overclock yapmayacağım. Ayrıca AMD hala tam oturmadı benceç[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Sosyal ağlarda paylaş

Yukarı.

Hala yeterli cevap alamadım?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...