hakliyim Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 köpeğim her yalnız kaldığında sesli bir şekilde ağlıyor/havlıyor.İşe-okula gitmek dert oldu.Bir süre evden cıkarken tanıdıklara arkadaşlara bırakarak fln idare ettim,ama geçen cumartesi maça giderken köpeği bırakacak hiç bir yer bulamadım,maçtan döndüğümde oldukça sinirli bir apartman dolusu insan üzerime saldırdı,kavga gürültü karakol bir sürü sıkıntı yaşadım.evden atıldım bide üstüne. bu durumu nasıl atlatabilirm,bir fikri olan var mı ? saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 1 günde mi yaptılar hepsini ? bursa dan taşınman lazım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 kaç aylık , yaşında ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 15-20 kişilik bir grup halinde üzerime saldırdılar,sopayla fln vurmaya calıstılar,sonra polis çağırıp şikayetçi oldular. darp raporu fln aldım,kovalayacagım işin sonuna kadar lakin benim ve ev arkadaşlarımın huzuru bozuldu bi kere. bence bursa,hatta kamberler'de fln geçse olay bu kadar olmazdı,en çok kavgamızı eder ayrılırdık,bide üstüne pişkin pişkin şikayetçi olmaları ya çankırı-tokat-çorum bazlı kalabalık bir aile olmalarından yada istanbulun afedersiniz götü diye tabir edebileceğimiz kurtköy gibi iğrenç bi kenar mahalle'de oturup bu iğrenç yerin havasına suyuna gerekenden fazla alışmış olmalarından kaynaklanıyor. karşıdaki grup kalitesizdi yani ona tamam,ama her halükarda bende köpeğin bu huyunu düzeltmeliyim,yarın öbür gün başka benzer kavgalar yaşamak istemiyorum ve sokağa bırakacakda değilim köpeği. köpek (sanırım) 19-20 aylık,bakamayan birinden aldım,bihaylide bende,ama yaşından tam emin olamıyorum. doğrusunu söyleyeyim belki çok şımarttım,ilk köğek bakma deneyimim,biraz amatörlüğüme geldi ama şimdi nası çözecem bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 bişi daha soriim yatağa kucağa gelmek istediğinde ağlıyor mu ? ağlamasın diye yatağa kucağa vs alıyormusunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 yatağa kucağa geliyor genelde. ben yatmadan önce yerine yollasam bile sabah uyandıgımda yatakta buluyorum onu ufak bi köpek,pincher kırması,ev arkadaşlarımda 2 tane abla oldugundan biraz fazla kucaga cıkıyor,seviliyor şımartılıyor,ama zaten evden kovuldugum için bari kucak fakötrü çıktı işin içinden artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 köpeği yanlızlığa alıştırmak kademe kademe oluyor genelde normal işe okula gidiyormuş gibi bütün rituelleri yapıp çıkıcaksın evden , ev civarı takılıp 5 dk sonra dönüceksin ( eve girerken o sıra ağlamamasına dikkat et sonra yarım saat falan evde takılıp tekrar çıkıcaksın 10 dk bu sefer sonra 15 dk vs vs böle böle artırıcaksın köpeğin evde yanlız kalma süresini köpek bu adam gitse bile geri geliyor diye düşünmeye başlıycak ve zamanla takmayacak gitmeni evden çıkarken radyo tv vs gibi ses yapan bişiler açabilirsin , ortamda devamlı sürekli bir ses olması hayvanı sakinleştirir aynı şekilde oyalanması için oyuncak vs de bırakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 bunlara ek olarak köpeği yormayı dene , bu kesinlikle işe yarar beraber çıkın oyun vs oyna koştur , yor hayvanı birikmiş enerjisini atsın ( ufakmış da zaten evde de yorabilirsin herhalde ) sen gittikten sonra horul horul uyur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 teşekkür ederim önerilireniz için. aslında dedikleriniz kafama kısmen yattı,üstünede youtube'dan bin tane ceaser milan izledim,ama merak ediyorum yorgunlugu geçince,yahut ben okula gittiğimde fln bazen sabah 9 akşam 5 yokum,o kadar süre evde kaldığında yine ağlamayacak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 muhtemelen bilgisayar vardır evde kur bir program akıllı telefon kullanıyorsan arada girip bakarsın mikrofonu dinlersin havluyormu diye baktın havluyor destek çıkarsın ismini solersın gel kızım cart curt dersın yatıştırırsın. İnandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Benim anlamadıgım bu adamlar seni neden dövmeye kalktı hemde 15-20 kişi ?? Köpek havlıyor diye mi yoksa köpek birine mi saldırmış ?? Bizimde başımıza böle bir olay gelmiştide adamın teki kapıya dayanmıştı biz köpekle beraber adama saldırmıştık ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 alkol içir, sen yokken sızsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 şerefsiz herifler ya. lütfen bu işin peşini bırakma, darp raporu falan filan mahkemeye ver. şu iğrenç mob mantalitesine deli oluyorum, birbirinden güç alan bi sürü primitif canlı. allah bilir köpek "mekruh" olduğundan sinirlenmişlerdir bu kadar, havlıyor diye 20 kişi dalınmaz bi adama. git camlarını falan taşla abi gece ben sinir oldum burda ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 üzüldüm ya benim de bir hayvanım olsa fena şımartırım. pek yapmamak gerek galiba. kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 teşekkür ederim iyi niyet ve önerileriniz için. :) şu aralar biraz zora alıştırmaya çalışıyorum,artık kucak yok,kafasına göre takılmak yok,biraz seviyeli davranmak istiyorum ama işte benimde bi yandan içim acıyor.yatağa fln almıyorum tipide şöyle köpeğin,geçen yıldan resim ama ztn aldıgımdan beri hiç büyümedi boyut olarak http://i.imgur.com/IYaOb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar