kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Merhaba elimde bir projeksiyon cihazı var , PS3 e bağlamak istiyorum. Yeni geçtiğim evde TV de yok , hem dev ekran olur hem TV ye gerek kalmaz diye. Yalnız ps3 ün sadece HDMI çıkışı var sanırım. Projeksiyonun da , VGA girişi var. Hdmi to VGA birşey bulamadım , var mı ? Hdmi to dvi to vga 2 converter alsam , çalışır mı ? Projeksiyona bağlayarak kullanan var mı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 bendeki projeksyon hdmi girişli gayet iyi çalışıyor ama senin metodla da kesin çalışır bence.. hdmi to vga hiç gormedim mantık ters geldi ama belkide yapmıştır gavur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 zamanında ayrı bir aparatla ps3ün hdmi-kompozit çıkışını vga + ses diye ayırıp 1 sene kadar ps3 kullanmıştım sorunsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 hdmi to vga var yaw, linkide vereyim tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Mini Hdmi sanki onlar ? olur mu ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar