Lyv Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 photoshop normal seyrinde aciliyor buraya kadar hersey tamam yeni bir sayfa acmak istedigimde sacma sapan kitleniyor hata verip kapaniyor neden ki ?! kendisi ilk dun sacmaladi uninstall ettim yeniden kurdum ettim sorun basarili bi sekilde ortadan kalkti bende isime gucume devam ettim isim bitince yeni projeye gecmek icin sayfa acayim dedim yine kitlendi kapandi. 32769 kez yeniden kurdum hicbirsey degismedi bu sefer. aklimi yedim sabahtan beri =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 simdi yeniden kuruyorum duzeleceginden umidim kesildi. benzer sorun yasamis olan arkadaslar lutfen yardim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 CINNET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Baya bi sallıyorum ama scratch disk olayıyla alakalı olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 ayni sorunu yasayan baya bir insan olmus o forum bu forum derken cleaner tool kurdum calistirdim yeniden kurdum ettim bi sekilde oldu umarim yine bozulmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar