Pause Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Merhaba Warcraft Severler.. Battle.net'in ping surelerinin uzunlugu sebebi ile (TTNet Sagolsun) internet uzerinden ladder veya custom olsun zevkli oyun oynanamiyordu.. Biz de Quaxis olarak hem Warcraftcilari bir araya toplayalim, hem de dusuk pingler ile zevkli oyun oynatalim diyerek sunucumuzu bu aksam aktif ettik.. Gerekli bilgileri: http://www.quaxis.net/pvpgn/ adresinden alabilirsiniz.. Tum Turk Warcraft'cilari bekleriz..[signature][hline]Quaxis High Council - www.quaxis.net - [Bu mesaj Pause tarafından 14 Ekim 2004 00:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Güzel bir uygulama fakat geç kalınmış bir durum oldugunuda belirtmeden geçemicem.. Millet suanda tek bir olayı bekliyor World of Warcraft hatta cevap yazan bile yok..kitlenmiş kalmıslar ss lere =P bir warcraft sever olarak teşekkür ediyorum bu durum için. Boş bir zamanıda gelip bakıcam.[signature][hline]Corbeau powers our uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 zaten yasak deil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 eger kalabalık olacaksa girerim de dier serverlar gib sinek avlicaksak bosuna urasmayın =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 wow u beklerken iyi zaman geçirmek için harika bir server[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Devamı qelir inşallah başarılar...[signature][hline]Yağmur sonrası güneşim ben... ++Turkmania+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: UnKnownTR, 14 Ekim 2004 12:46 tarihinde demiş ki: zaten yasak deil mi? dresquin yazmisti bi ara burada free server adresi vs vermek yasaktir die[signature][hline]ErnestRulazz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 ne alaka zaten siteye girip baksanız orjinal cd key gerektiren bi server olduğunu görürsünüz bu sizin dediğiniz iyilik yapmak yasaktır gibi bişey oldu[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 o, yasal durumlardan yirtmak icin yazilmis bir yazi ancak detayli bir dava acildiginda hicbir yarari olmaz adi gecen sunucuya :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saymi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Ben denedim. Lag 0. Süper oynanıyor. Tek sorun az kisi olması onu halladeceğiz diyorlar. Crackli bozuk serialli olması farketmedi hepsi girdi. Herkese tavsiye ederim. Daha çok clan ve ozel bulusma yeri olacak deniyor. Umarım hep dolu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 bu tur projeler cogu kez yapildi ancak ya yasal sorunlar yuzunden kapandi ya da ilgi gormemesinden dolayi.. yanliz yasal yaptirimlarin baya agir oldugunu biliyorum.. sandwaves(nitrogamer) da bu yuzden kapatti ve acmiycak da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Eurobattle Pvpgn'e girebilen var mı?[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 eurobattle en son server degistirmisti ve 2 kez ust uste accountlar silinmisti.. sen eurobattle in install dosyasini yeniden kur giremiyorsan eurobattle a.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Link verebilirsen çok iyi olacak.[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 yinemi goctu eurobattle? burdan indirebilirsin w3battle.exe yi edit:ben sorunsuz girebiliorum [Bu mesaj _ILuVaTaR_ tarafından 16 Ekim 2004 11:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Offf girmiyor=( Nete manual bağlanın, invalid server diyor..[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 invalid diyorsa warcraft versiyonun uymuyordur.. en son patchini yap oyle dene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 1.17 patch var daha yenisi çıktımıki?[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ya bazen hata olabiliyor.. 1.17 kurulu oldugu halde 1.16 gorunuyor falan.. bizim int cafede baya oluyordu bu tur sorunlar.. en iyisi sen yeniden kur warcrafti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 arada olur ole bekle biras gecer buyuk ihtimalle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ya ben giremiyom hata veriyo web sayfası ühühüh[signature][hline]lvl 25 +1 shadow shaman in dota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 http://www.eurobattle.net/english/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 cok eglenceli ve lagsiz oldugu icin super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Bana daha nasip olmadi :)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Quaxis bu geriden gelir tam gelir :P[signature][hline]inanilmaz olana inan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar